MENU

Раскрыто секретный документ о продвижении Партии регионов у Facebook

2180 0

Нещодавно у Facebook запрацювала офіційна фан-сторінка «Партії регіонів». До мене потрапили секретні документи щодо поступового підкорення українського Facebook, який донині вважався «островом опозиційності», знахабнілими «регіоналами».  
 
Невідома на ринку Social media marketing контора Regions Communications розробила, на наш погляд, підступну і геніальну стратегію. Результатом її втілення стане утворення мільйонної армії інтернет-прихильників і тотальна «регіоналізація» соціальних медіа.
 
Мета відкриття офіційного представництва
 
Демократичні країни питатимуть: «звідки у вас 90% голосів на виборах?» А ми їм покажемо 50 мільйонів фанатів і зазначимо: «усі їхні лайки були зараховані!»
 
Розділ І. Залучення нових прихильників на сторінку
 
Конкурс «Премія». Усі представники державних, комунальних, муніципальних підприємств, а також компанії, що входять до SCM, EastOne та інших дружніх структур зобов’язуються створити екаунт у Facebook і разом з членами сім'ї вступити до фан-сторінки «Партії регіонів». Хто приведе більше рефералів — отримує з бюджету премію.
 
Конкурс «Втратиш бізнес, втратиш роботу». Податкова служба перевірятиме кількість працівників кожної компанії у переліку фанів Facebook-сторінки. Лідерам «фейсбукізації» надаватиметься тимчасова гарантія від кошмарення бізнесу.
 

Прогноз: за 2 місяці - 2 млн прихильників на сторінці.
 
Розділ ІІ. Контент і аплікейшнз
 
«Афоризм від Фьодорича». Віднині кожен невдалий вислів, маячня або словесний курйоз Віктора Федоровича — це не «епік фейл», а унікальний контент на фан-сторінці. Армія прихильників своїми лайками та позитивними коментарями нівелює весь негатив.  Прогноз: мінімальна кількість лайків — стопіцот мільйонів, поширень — пара сотень тисяч.   
 

«Сіські по п'ятницям». Ця рубрика повинна довести сексуальну привабливість «Партії регіонів»: найкращі чікі тільки в нас! Куратором напрямку призначається Ірина Бережна. Власне, старт рубрики розпочнеться з демонстрації її буферів. Найактивнішим учасникам фан-сторінки дозволятиметься раз на місяць роздягнути Ірку.  Коментарі на кшталт «Я би вдул!» вітаються.
 

«Трудности перевода». Микола Янович на відео читатиме українською мовою гуморески. Прогноз: 10 тис. коментарів на кшталт «ржунимагу», «пацталом».  
 
Онлайн-гра «Юля в клетке» (за принципом Тамагочі). Вам надається білява бестія у клітці, за якою треба доглядати — годувати, наливати водичку, запрошувати міжнародних правозахисників та лікарів. Головна мета — щоб вона не померла і раптом не оскаржила вирок у суді.  
 

Онлайн-гра «Вибори» (за принципом «Ферми»). Вам надається найменша виборча дільниця. Завдання — перемога «Партії регіонів». Для цього треба здійснювати вкидування бюлетенів, корумпувати членів виборчої комісії, п**дити незалежних спостерігачів тощо. Перемога підвищуватиме вас у класі — зможете керувати кількома дільницями на окрузі, регіоні і в масштабах всієї країни. Найкращих гравців переводити з онлайну в оффлайн.
 
Мотиватори від «Партії регіонів». Підготовка серії життєрадісних і позитивних картинок на кшталт «Прошла весна, настало лето — спасибо партии за это».
 
Політичний гороскоп. Для шанувальників астрології - щоденний пророчий гороскоп із майже 100% здійсненням. Приклади:   
 
- Овнам, що планують обиратися по мажоритарці, краще не бикувати, утриматися від зайвих зустрічей з опозицією. Цього тижня енергія Марсу сприятиме вашому вступу до Партії.
 
- Якщо Риби не припинять давати наклепницькі коментарі західній пресі, можуть  захлинутися у воді.   
 
Дитяча сторінка: Голосом Сергія Тігіпка дітям читатиметься казка про «Колобка»: «Я от бабушки ушел, я от дедушки ушел…”»
 
Онлайн-екскурсія по Межигір'ю. Щоб розвіяти наклепи всіляких лещенків, фани сторінки зможуть побачити халупи, сарай Президента і келію для духовного усамітнення.
 
Аплікейшнз «Святість & духовність». Митрополит Павло (це той, що рулить Києво-Печерською Лаврою) розповідатиме, скільки треба молитися/поститися, щоб мати тачку за 150 тис. баксів і годинник за 35 тис. баксів.  
 
«Лінія довіри». Будь який користувач матиме можливість настукати на недбалого сусіда, який ще не вступив до Партії.
 
Розділ ІІІ. Боротьба з опонентами:
 
1. Ефективна протидія ідеологічним противникам буде забезпечена внесенням до переліку злочинів, передбачених Кримінальним кодексом України, наступних дій:  «флейм, флуд и підбурювання до них, множення офф-топів; оверпостинг, тролінг, інформація, що не несе змістового навантаження».
 
2. Рецидивістам — обіцянка отримати «подорож» до Качанівської колонії.  
 

3. У разі неспрацювання пунктів №1 і №2 планується піти на те нещасне IPO і накупити акцій Facebook, щоб банити «этих козлов, которые мешают нам жить».

Микола МАЛУХА

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини