MENU

С помощью вопросов о языках и национальных символах политтехнологи чистят сознание украинцев

525 0

 

Покищо перескочу через четвертий, економічнийпріоритет управління суспільством,розглянемо третій пріоритет, технологічний.Технології бувають найрізноманітніші- бувають технології обробки матеріалів,видобутку корисних копалин, технологіїремонту, й так далі. Ми ж будемо розглядатитехнології обробки людської свідомості.Чому саме зараз? Бо напередодні виборівуправління нашим суспільством відбуваєццяу великій мірі саме на цьому пріоритеті.Поштовхом до цього розгляду послужилоось це (Компартия предлагает обсудитьна всенародном референдуме главныегосударственные символы Украины – герби гимн.)

Я вже писав, що у данихобставинах «мовне питання» для долінароду України має десь таку ж важливість,як те, чи буде сьогодні дощ Бангладеш.Питання гербів, гімнів, прапорів має щеменшу важливість. Але по факту клоунПєця вкинув у «інформаційних простір»«дурочку», як казав Райкін, й цілкомвірогідно що ця «гербовопрапорогімнянадурочка» буде роздута за допомогоюЗМІ до фантастичних розмірів, вчерговерозсваривши й без того змучене українськесуспільство. Сьогодні я спробую вампояснити, хто, як й головне навіщо церобить.

Всі читали мій підпис. Йдевійна. Холодна інформаційна війна йдетисячі років. Яка ціль у війни? Перемогтиворогів, й примусити працювати на себе.Але ж ворог буде відбиватися! Як ослабитийого спротив? Один з найдієвіших способів- пересварити ворогів між собою. Спосіб«поділяй і владарюй» загалом не єсекретом, тим не менше працює й досідостатньо ефективно, що показав нашсвіженький мовний срач. Як це робицця?З часів президентства Мішки Горбачованам добре запам'яталося слово «плюралізм»,яке він часто вживав. Плюрале італійськоюзначить «багато», тобто Мішка пропагувавмішанину різних думок, підходів й такдалі. Так же само пропагуєцця «свободасовісті», що на практиці означає купурелігій, різних культів, й матеріалістичногоатеїзму в тому числі.

Що ж у цьомупоганого, скажете ви? Нічого справдіпоганого не було б, якби ці люди жили нарізних планетах. Але всі живуть на однійматінці-Землі, й ходять по одних вулицях.Ці ідеологічні напрямки можна підтримуватиу ворожому стані, причому коли хтосьпочне казати щось проти, його завждиможна звинуватити у утисках свободи йдемократії, дуже зручно.


Оскількиж у різних релігіях і ідеологіях закладенічасто діаметрально протилежні поглядина оточуючий світ, то створюєцця певнийпотенціал неприязні до ідеологічнихсупротивників. Але за допомогою певнихманіпуляцій можна провокувати бійкуміж ідеологічними супротивниками.Примєр - протистояння між християнамий мусульманами. У потрібний момент можнанапримєр взірвати десь церкву й запуститиу ЗМІ «дурочку» що це зробили мусліми- й довге бурлєніє говн забезпечено.

Точнісінькотак у нас. Одна частина населеннявиховуєцця у ключі «Бандера наш герой»,друга «Лєнін всєгда живой», треті ще начомусь. У потрібний момент виродки типуКівалова або Симоненка вкидають усуспільство «гарячу картоплину» йвлаштовуєцця срач на другорядні теми,а головні задачі спокійно виконуюццяй далі.

Які задачі? Ну класичнийприклад - з давніх часів Росія, пінішесовок, а нині «незалежне СНД» були й єсировинними придатками Заходу. Й справжнязанепокоєність там настає лише тоді,коли поток ресурсів пересихає. Саме заце покарали Юльку руками безмозкого Януковича, я в цьому впевнений. Бо підчас «газової війни» поток газу зі пішовне на Захід, як положено, а на Схід й недав замерзнути значній частині українців,при чому дуже зручно для того щобзвинуватити кацапчиків. Согрєшила Юляй сидить, а крайнім якщо щось не такможна зробити дурачка Януковича.

Трохипізніше ми розбиратимемося з теорієюуправління, зараз же я просто перелічудеякі зі справжніх цілей колоніалістів,які ніколи не озвучить як нагальніпроблеми ні «наша» «влада», ні«опозиція».

.
Такот, що треба колоніалістам? (тут немарізниці, що Захід, що Росія)

1. Народурозвелося дуже дофіга, населення требаскорочувати (відмітка - виконуєцця)


2.Ресурси повинні постачатися регулярно.Місцеву преробну промисловість требазнищити, щоб колонії не могли забезпечитисебе самостійно всим необхідним йзалишалися залежними від метрополії(виконуєцця)

3. У колоніях повиннобути якомога менше думаючих людей. Дляцього вжити наступних заходів: науковаробота у колоніях повинна статибезперспективною, для чого слід припинитипрактику покарань за корупцію йказнокрадство, що забезпечить розкраданнядержавних коштів, навіть якщо їх і будевиділено з бюджету; через різноманітні«програми співробітництва» й «обміну»організувати вилучення з колоніїнайталановитішої молоді, що призведез часом до сталого погіршення ситуаціїв країні, що можна буде списати задопомогою ЗМІ на тупість самого народу.Таке погіршення буде сприяти виконаннюцілей 1 і 2.

Оскільки багато людейвсе ж таки здогадуюцця, що наші нещастяне є грою випадку, технологія передбачаєутримання клоунів типу Вітренко чиЖиріновського, й замість вирішенняпроблем ці клоуни доводять справу доабсурду й надалі до осміяння - дужепотужна технологія щоб закрити людямрота, бо страх бути висміяним один знайсильніших страхів у людини. До речі,розуміє чи ні, а таку ж роль доведеннядо абсурду ідеї української незалежностінині грає Тягнибок  Але це міжіншим.

Потужною технологією обробкисвідомості людей є і виборча технологія.Найголовніша задача, яку вирішуютьвибори - це створення у народу ілюзіїуправління власною державою. Але слідзауважити, що коли управління є ілюзорним,відповідальність за участь у цій гріми несемо цілком реальну у вигляді тихнегараздів, які влада/мафія обрушує нанаші голови, причому з фантастичнимнахабством звинувачуючи в нашихнегараздах... НАС САМИХ!

Ви менемабуть закономірно запитаєте, що жробити? Найперша задача - зрозуміти щоце реальність, а не мої казки. Про це яписатиму далі. Слід визначити реальні,а не примарні потреби й проблемисуспільства, й тоді братися за їхвирішення. Але про це буде далі.


endryx


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини