MENU

В Київ звезли міліціонерів з Дніпропетровська. ФОТО

564 0

Шановні журналісти. Інформація для Вас. Розмовляв про Євромайдан з колегою, який приїхав у справах до Києва і жив в готелі Турист. Одна з його тез зводилася до того, що бюджетники мають підтримати страйк через те, що їхні кошти йдуть на утримання мінтури звезеної в Київ. Я такий питаю а які реальні кейси можуть стати доказами. Колега випалив: «Ну диви он в готелі Турист вже десятий день живе 140 працівників МВС, яких привезли з Дніпропетровська. А тепер порахуй бюджет їхнього перебування. І порахуй в скількох ще готелях поселені міліціонери і зведи це до купи. От і маєш зарплати бюджетників за листопад.»

Ми з дружиною поїхали в готель Турист. З історією про те, що нам треба поселити хор з 44 чоловік, які приїдуть зі Львова колядувати по церквах Києва. Попросили показати номер на двох економ-класу. Поки пані з рецепції шукала ключ від номеру в фойє пройшли три міліціонери, так в розвалочку, неспішно. Я запитав ще на рецепції «У Вас в готелі щось сталося що тут міліція ходить?» Кажуть: «та ні все норм». Поки ми дивилися номер на сьомому поверсі, в коридорі ще промайнув один дядя в формі. Я такий до пані кажу: «Слухайте в нас хор дитячий, ну старшокласники і нам би їх в безпечне місце запаркувати, а у вас тут реально шось нечисто, якщо охоронці порядку на кожному поверсі» Ну і жіночка каже тихо «Та вони в нас живуть». Вже в ліфті був короткий діалог.

- Давно живуть?

- Ну більше тижня, так трохи більше тижня.

- А скільки їх всіх тут?

- Багато.

- Сто? Двісті? Триста?

- Ну багато реально. Точної цифри я не можу Вам сказати. 

Ми забрали візитку на рецепції. Поки прощалися в фойє зайшли семеро, четверо підійшло за ключами від номерів (на фото). В дальньому кінці фойє зайшли ще четверо. На сходах курили троє. Від зупинки маршрутки йшли ще троє. І того за менш ніж 5 хв перебування в фойє ми побачили 20 міліціонерів. 

Маленька калькуляція вартість двохмістного номеру економ-класу в готелі Турист 630 грн * 70 (140 працівників МВС) * 10 днів = 441 000 грн. (Це ж без добових, обідів, вечерь, понаднормових, ітд. Тупо за готель)

А тепер робота за Вами, колеги журналісти. Знайти інші готелі в яких живуть звезені в Київ працівники МВС (я впевнений, що таких дуже багато), порахувати бюджет цього празніка. Отриману інформацію використовувати в двох напрямах:

1) запитати в Азарова на пресусі «Коля так звідки бабки на ось це?»;

2) Донести до бюджетників і студентів інформацію про те, що за той час коли їм не платять зарплати і степендії, влада з того ж таки держбюджету дозволяє собі отакі неабосновані перевитрати.

Якщо хочете знімати міліцію в готелі Турист то їдьте з самого ранку. Можуть і виселитися до 12.

Фотки робив на мильничку здалеку, тому така якість.

Andriy Andrushkiv


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини