MENU

Встановимо рекорд Гіннеса – заспіваймо разом гімн України o 23.45!

1421 2

Ми вже перемогли! Майдан стоятиме до перемоги. Розпочало діяльність об'єднання «Майдан». Ознайомитися з новинами, документами, вступити до нього через електронну форму можна тут.

Сили Зла ховаються по своїх маєтках,за заборами, кордонами «беркутів», по закордонах.

А ми святкуємо Новий рік на Майдані – вільний території України!

Концертна програма зі святкування Нового року на Майдані Незалежності розпочнеться о 21:00 31 грудня. Про це повідомив народний депутат Олесь Доній на брифінгу у прес-центрі Штабу національного спротиву.

За його словами, в новорічну ніч зі сцени Майдану виступлять відомі українські гурти та виконавці – ТНМК, Тартак, Руслана, Скай, Лана, Марія Бурмака, Мандри.

«Ми ухвалили концепцію »барикадного« Нового року. Запрошувати на виступи зірок естради, які не розуміють духу Майдану, на наш погляд недоцільно. Тому в новорічну ніч зі сцени виступить перша двадцятка українських рок-гуртів, які до цього постійно брали участь у житті Майдану», – зазначив Олесь Доній.

Він повідомив, що у цьогорічному святкуванні буде принаймні дві родзинки. Перша – спроба встановити світовий рекорд, коли за кілька хвилин до Нового року весь Майдан співатиме гімн України. «Представники Книги рекордів Гіннеса будуть присутні на Майдані, щоб зафіксувати рекорд», – зазначив народний депутат.

Друга родзинка – це зірковий вертеп, участь в якому цього року візьме понад 20 політиків, громадських діячів, журналістів, музикантів. Зокрема, одного з трьох царів гратиме Лесь Подерев'янський, Ірода – Володимир Ар'єв, одного із чортів – Сергій Поярков, солдата – Сашко Положинський, «тітушок» – Фоззі і Фагот.

Свято на Майдані – це ще один символ нашої Перемоги.

З Новим роком, великий Український Народе!

Олексій ГАРАНЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини