MENU

Журналістка відшукала інформацію про трьох людей, які зникли після розгону Євромайдану

583 0

Підсумовуючи сказане і показане зранку в ефірі Hromadske.tv. Інформація про трьох осіб, які зникли безвісти. Підтвердження по третій людині відсутнє. Тому йдеться про дві людини, яких шукають до цього часу. З Майданом вони пов'язані досить умовно. 

1. Анатолій Шинкарук, 1959 року народження, Вінниця. До зникнення працював слюсарем у КП «Вінниця-міськтеплоенерго». Зник 1 червня 2013 року. За словами сина Андрія, його бачили у місті 1 і 3 червня. 24 листопада родина впізнала його у сюжеті Першого каналу (Росія) з Майдану. Близькі переконані, що це саме він, про що повідомили міліції. Чекають на експертизу відео.

2. Олег Бровко, 1998 року народження. 17 листопада останній раз зателефонував матері. 20 листопада дзвонив бабусі. 25 листопада його оголосили у розшук. Навчається в Уманському професійному ліції. Знімав кошти (стипендію) у банкоматі в Києві. Останній раз 7 січня. Мати каже, що це підтверджує відео камер спостереження. Підозрює, що він, з якихось причин, не хоче повертатись додому. Розслідування проводить уманська міліція.

3. Інна Григорян. Рік народження невідомий. Інформацію про її зникнення повідомили активісту на Михайлівській площі 30 листопада. Він передав її до активістів Євромайдан SOS. Чи існує така людина, не знає. Євромайдан SOS з допомогою міліції і влади Львівської області провів розслідування і з’ясував, що жодна особа з таким іменем і прізвищем не зареєстрована у Львові і Львівській області. Столична міліція знайшла у Києві двох людей з таким ім’ям. Ці жінки не були присутніми на Майдані у ніч з 29 на 30 листопада. Рідні, знайомі чи друзі не звертались до правоохоронних органів з проханням знайти цю людину. Велика ймовірність, що у список зниклих вона потрапила помилково.

Kristina Berdinskikh


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини