MENU

Зараз не час ховати голову в пісок - Шкіряк

1134 0

Значить так. Коротко і по суті. Звичайно, можна позатикати язики в жопу і кричати «всьо пропало»!... Сховати голову в пісок і мовчати. Це просто, але це не вихід, бо саме цього б дуже хотіли мудаки-заколотники. Ми їм такого щастя не подаруємо. У мене багато питань до опозиції, але... Я не буду зараз ставати в чергу на прокльони, бо від цього нічого не зміниться, буде тільки гірше. Як раз зараз і прийшов головний час перевірити нас на міцність і на витривалість/


В державі скоєно антинародний переворот. Відбулося повалення конституційного ладу і в Україні офіціно оголошено політичний терор. Що робити? Перш за все, заспокоїтись, як би важко це не було.

 

Друге. Ми не для того виходили на Майдан і вмирали тут півтора місяці, щоб просто так проковтнути це лайно Януковича. Отже, поки буде прийнято адекватне рішення всі мають пам,ятати, що у нас залишається Майдан, єдина територія вільна від Януковича і його кримінального братства. В разі чого, негайно сюди, щоб не сталося - Майдан! Прошу утриматися від нагнітання паніки, страху, розпачу та зневіри. Вони ніколи нас не здолають якщо будемо єдині. Це ще один іспит котрий посилає нам Господь, щоб перконатися в нашій силі і мужності. Голоими руками вони нас не візьмуть і на коліна не поставлять! Я продовжую боротьбу! І попри все, я вірю в перемогу! Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини