MENU

Нет воды-газа-электричества-денег-лекарств, зато жалобу можно писать на русском языке — достижения Партии регионов

821 3



Унормальній цивілізованій країні дляпартії влади завжди непросто агітувати.Тому що, замість обіцянок «зробити», тимаєш звітувати про вже «зроблене».

ВУкраїні ж уся агітація Партії регіонів звелася до двох гасел – «Руїну подолано»та «Чемпіонати минають, досягненнязалишаються».

Особливо мене тішилибіллборди з другим надписом, коли всвоїй рекламі регіонали використовувалистадіони та аеропорти в Києві, а такожкорейський Хюндай – все це було придбаноза кошти державного бюджету.

Післяцього, до речі, не варто дивуватися, щоі синАзарова в ході своєї виборчої кампаніїв Донецькій області використовуєдосягнення, профінансовані з державногобюджету.

Коли цієї п'ятниці Азаров проводив черговий чат на фейсбук, моєзапитання до Азарова про адмінресурссина протягом години зібрало 200 лайків.

 


Але,звісно ж, Азаров на нього не відповів.Куди більше йому подобалося відповідатина запитання про власну присутність нагасінні пожежі та участь спортсменіву виборах.

Так само досі Азаров невідповів про 
австрійськунерухомість сина та його дозвіл напроживання у Австрії.

Повертаючисьдо виборчої агітації партії влади.

Осьприклад, як агітувала за себе на останніхвиборах Шотландська національна партія– правляча партія Шотландії.

 


Яквидно, «покращення по-шотландськи» –це не абстрактні розмови про «руїнуподолано», а конкретні цифри: місцевіподатки заморожено на рівні 2007 року, щозекономило 322 фунти щороку кожномудомоволодінню; рівень злочинностідосягнув 32-річного мінімуму; за останнічотири роки завершено проекти будівництва330 шкіл тощо.

За цими словами –реальне «покращення». А про яке покращеннябуде звітувати Азаров? «Нетводы/газа/электричества/денег/лекарств?Ничего, теперь жалобу сможешь писатьна русском языке!»

Сергей ЛЕЩЕНКО 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини