MENU

Генпрокуратура Украины публично унизила Путина - Зорян Шкиряк

3287 0



Сьогодні бувв суді. Уважно слухав виступ представникаГенеральної прокуратури України паніДрогобицької .

Відразу скажу, щонічого спільного з процесуально-правовимиреаліями цей спіч не мав.

Це бувепос, новела, художнє оповідання… Все,що завгодно, тільки не виважений юридичнийдокумент. Фікція. Жодних доказів, жоднихдоведених фактів, суцільне«масло-масляне».

Дуже відчувалося,що прокурор Дрогобицька читала цейтекст вперше. Хвилювалася, запиналася,плутала цифри, дати і т.д. Мабуть невстигла ознайомитись, бо скоріш за все,отримала його напередодні сьогоднішньогозасідання. Переконаний, що як і минулорічнівиступи продажних Кіреєєво-Фролових-Микитенківу Печерському суді, написаний він бувв АП, під особистим патронатом головного«смотрящего» за українськими судами,паном Портновим.

Не буду вдаватисяв подробиці та наповнення самогодокументу, нема про що говорити. Алезупинюся на кількох, на мій погляд,унікальних деталях цього «шедевру».

Такот, за словами пані Дрогобицької, в січні2009-року, Юлія Тимошенко «змусила прем’єр-міністра РФ Путіна вийти на прес-конференцію»( цитую дослівно)… ЗМУСИЛА ПУТІНА!!!Хтось може собі уявити як?

Особистодля мене, слово «змусила» має чіткийзміст, який може нести в собі ознакипевних насильницьких дій, шантажу,залякування і т.д. Тобто, за версією ГПУ,Путін не хотів йти, «відбивався, ховався»,але Тимошенко, все-одно, його «дістала»і таки змусила вийти з нею на цюпрес-конференцію. А як інакше це можназрозуміти?

Якщо вірити українськимпрокурорам, то, виявилося, що російський«цар-батюшка» слабохарактерний і кволий.Повелителя величезної імперії дужепросто «обламала» тендітна, красиважінка. І дарма, що вона прем’єр-міністрсусідньої держави. Щоправда, ГПУпромовчала яким чином вона це зробила?Наприклад, я не уявляю як Путіна можнадо чогось примусити? Батогом вона йогогнала на цю прес-конференцію, чи що?

Ісміх і гріх. На мій погляд, такою заявоюГПУ публічно принизила нинішньогопрезидента Російської ФедераціїВолодимира Путіна. Бо, як виявилося, нетакий він вже й твердий і незламний. Незнаю, але щось мені підказує, що йогореакція на такі дивні «заготовки»Януковича може бути неоднозначною…

Вразивще один «перл» прокурора Дрогобицької. Під час виступу, вона 5!!! разів повторила,що адвокати Тимошенко усіляко намагалисяуникнути кримінальної відповідальності…Поясніть, а як це? Це ж нонсенс. Адвокатине були підсудними, проти них не булопорушено будь-яких кримінальних справ.То від якої відповідальності вонинамагалися ухилитися? Маячня та й годі.Власне, як і весь цей судовий фарс.

Однимсловом, фантазіям прокурорів немаємежі. І це вже давно нікого не дивує.Прикро те, що з кожним днем поняття«дотримання професійної процесуально-юридичноїетики» в Україні знищується. Саме завдякиось таким продажним прокурорам ісуддям.

Наразі, суд, на не визначенийтермін, взяв паузу для написання рішення.Я переконаний, що оголошено воно будепісля 11 вересня. Саме в цей день повинновідбутися чергове засідання в Харковіу «справі ЄЕСУ». За результатами цьогодійства і буде прописано їхній вирок.Втім, нічого хорошого і схожого нареальне дотримання законності очікуватине варто. Судово-правовий шабаш відноснолідера української опозиції продовжуєтьсяі набуває нових негативних ознак.


Зупинити це свавілляі визволити Юлію ТимошенкоЮрія Луценка та всіх політв’язнів можливо тількипісля  перемоги опозиції  напарламентських виборах в жовтні. Самеце зможе гарантувати українськомународу остаточне звільнення відокупаційного, кримінального режимуЯнуковича.


 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини