MENU

Комуністи продовжують дивувати! Хочуть папірцями захиститись від українців - блогер

705 1

Комуністи продовжують дивувати! Не змогли захистити свого Лєніна, хочуть папірцями захиститись від українців.

Сіманєвіч із таваріщами написали Проект Закону про заборону неонацистської і неофашистської ідеології 4082. 

Відповідно до закону під неофашистською та неонацистською символікою таваріщі комуністи розуміють також зображення діячів націоналістичного руху (Степана Бандери, Романа Шухевича, Євгена Коновальця та інших), прапор дивізії СС «Галичина», жест «Тризуб» (у формі кисті з трьома випростаними догори пальцями), що по суті є традиційним жестом у рухівців початку 90-х та свободівців. Крім того, інші види символіки визначаються центральним органом виконавчої влади щодо формування і реалізації державної політики у сфері культури - це як, самі придумують і потім забороняють?)

Що цікаво, одна зі статей переписа зі свободівського законопроекту про заборону комуністичної ідеології: 

Припинення діяльності політичних партій і громадських організацій, визначених у частині другій цієї статті, які на час набрання чинності цим Законом зареєстровані в Україні, тягне за собою припинення повноважень депутатів усіх рівнів, які є членами цих політичних партій, були висунуті від них кандидатами в депутати або належать до депутатських фракцій цих політичних партій, розпуск керівних органів організацій, обласних, міських, районних організацій, їхніх первинних осередків та решти структурних утворень, передбачених статутами цих організацій, а також припинення членства у них.

Можна було просто назвати «закон про заборону »Свободи")))

Цікава також ця стаття: 

Проведення масових заходів з використанням неонацистської і неофашистської символіки, публічне відзначення дат, пов’язаних з націоналістичним рухом, так само, як і публічне виконання гімну ОУН-УПА чи їхніх частин, прирівнюється до неонацистської і неофашистської пропаганди.

По суті, сучасний гімн України також був гімном УПА, то може комуністам треба було відразу подати законопроект про скасування України?

Хоча такі законопроекти дуже корисні. Підстилки олігархів-комуністи як вогню бояться українців та української історії. І думають, що зможуть себе захистити ось такими папірчками. Захистять хіба що місце, на якому сидять.)

Текст законопроекту тут.

Олександр АРОНЕЦЬ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини