MENU

Враження, що з українським інформаційним полем працюють фахівці з НЛП

415 0

Враження, що з українським інформаційним полем працюють фахівці з НЛП (нейролінгвистичного програмування).

Обговорюємо з психоаналітиком Наталкою Улько останні події і звертаємо увагу, що раптом ЗМІ масово почали використовувати слова «заручники», «терористична небезпека», «вибухи».

Раніше були введені слова «надзвичайний стан», «екстремісти»...

Суспільство заганяють у підвищену тривожність цілком свідомо і послідовно. 

От, наприклад, щойно повідомили, що міліція перевірила 6 вагонів поїзду, шукаючи «вибухівку», яку заклали «терористи». А було б це рік

тому, написали б, що «телефонні зловмисники» повідомили про «нібито замінування» поїзду. Щось змінилося і журналісти почали використовувати інші слова?

Наступним кроком логічно припустити введення словосполучень: «воєнізовані формування», «етнічні чистки» ну і все інше, про що ми раніше чули лише з колишньої Югославії.

Психоаналітик Наталя Улько попереджає, якщо людину постійно заряджати тривожністю - за нею ховається агресія. І далі або агресія йде назовні і влада матиме реальний привід для силових дій у відповідь, або агресія піде всередину, що викличе депресію. Депресивними людьми легко маніпулювати і це добре видно з досвіду Росії.

Я приблизно уявляю коло провідних спеціалістів з НЛП і хочу попередити їхньою рідною мовою - ребят, не успеете на самолет даже в Жуляны, не то, что в Борисполь, так что вам лучше не зарываться  и подумать о возможной срочной эвакуации перед тем, как работать против народа.

Віктор УКОЛОВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини