MENU

Тимошенко виступила на американському каналі CNN щодо вторгнення в Україну. ВІДЕО

5059 8

Лідер Партії «Батьківщина», колишній Прем‘єр-міністр України Юлія Тимошенко провела інтерв‘ю з американським телеканалом СNN щодо вторгнення Росії на територію України.

«Сьогодні Україна не може вирішити конфлікт з Росією самостійно. Тільки весь демократичний світ, застосовуючи найсильніші засоби, може зупинити це протистояння, зберегти наш суверенітет та запобігти кровопролиттю», - наголосила Юлія Тимошенко.

«Ми всі добре пам‘ятаємо, що коли підписувався Будапештський меморандум і коли Україна віддавала свою ядерну зброю стримування, то Україні США, Велика Британія і Росія давали гарантії недоторканності території, миру, спокою та незалежності».

У цьому зв‘язку Юлія Тимошенко наголосила, що під час кризи, викликаною необгрунтованою агресію з боку Росії, Україна розраховує на захист з боку демократичних партнерів нашої держави.

«Якщо Росія так грубо і цинічно порушила цей меморандум, то вся наша держава, кожен наш громадянин вірить, що США і Велика Британія виконають свої гарантії і захистять нас», - сказала вона.

«Це справа світу розібратися які механізми краще зараз застосувати. Але , якщо зараз, в ці важкі часи, залишити Україну один на один з Росією і дати можливість Росії так безперешкодно забрати в України Крим, то світ зміниться. І тоді зміниться не тільки політика і життя України, зміниться політика і стосунки практично в усьому світі. І треба буде визнавати, що сьогодні, в 21-му столітті одна країна-агресор може без попередження, в порушення всіх міжнародних угод просто відбирати територію у кого їй забагнеться. Такого допускати не можна».

Інтерв‘ю, яке вийшло в прайм-тайм в одній з найпопулярніших політичних програм на каналі СNN, проводила відома ведуча, шеф-кореспондент міжнародних новин Крістіан Аманпур (Christiane Amanpour). В усьому світі випуски новин телекомпанії дивляться більш ніж 1,5 мільярди чоловік.

ВІДЕО

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини