MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 4 марта 2014

963 0

Каждый в России будет замазан этим позором из-за своего вождя. Такое не прощают

В/на Украине Акелла промахнулся. Этого ему не простят ни справа, ни слева, ни тем более в центре. Все, у кого он ничего не спросил и кого подставил, выставив идиотами. Режим посыпется, наполняя последний оборот песочных часов, скоро этот звук расслышат в самых глухих углах и песок станет лавиной.

Интервью Владимира Путина 4 марта 2014 года. ПОЛНАЯ ВЕРСИЯ

Общение Владимира Путина с журналистами 4 марта 2014 года так и не дало окончательного ответа на вопрос, собирается ли РФ прекратить военное вторжение в Украину. Кроме того, по мнению большинства посмотревших интервью, остаётся огромное сомнение в адекватной оценке происходящего президентом России.

Зрада і сумнівне майбутнє адмірала Березовського. ВІДЕО

Колишній командувач ВМС України Денис Березовський 2 березня 2014 року порушив  присягу на вірність народу України

Блогер Різниченко про видовище в Криму, яке налякало його більше шеренг «Беркуту»

Вчора я бачив найстрашніше видовище за весь час подорожі по Криму - щирих людей, які чергують біля української військової частини в Феодосії, і слідкують, щоб не сталося провокацій. Вони вільно пропускають заблокованих солдатів з казарм, але не дають підходити до прохідної нікому, хто хоч здалеку схожий на агресора, навіть журналістів змушують зняти шоломи. Вони готові стати живим щитом між вояками двох країн, аби не допустити випадкового кровопролиття.

Стосунки між Україною та Росією тепер набудуть нової якості - Яценюк

Ми мали розмову з моїм колегою Медведєвим, яка відбулася саме в той день, коли Рада Федерації надала згоду на введення військ на територію України.

«Януковичу підбирають місто, у яке він повернеться начебто як діючий президент», - Соскін

Зараз відбувається пошук міста, у яке повернеться Янукович під охороною загонів командос і проголосить себе діючим президентом. Про це в ефірір ЕспресоТВ розповів Олег Соскін, директор Інституту трансформації суспільства.

Мавр сделал свое дело. Предсказание о Януковиче

Мавр сделал свое дело. Мавр должен умереть

Харя российской дипломатии

Из истории советско-финской войны, Википедия

Официальным поводом к войне стал «Майнильский инцидент»: 26 ноября 1939 года советское правительство обратилось к правительству Финляндии с официальной нотой, в которой заявлялось, что...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини