MENU

Заява Ахметова свідчить про те, що він вірить у повернення Януковича до Києва

13442 5

Одної заяви Ахметова про Добкіна вистачило, щоб зрозуміти, що Рінат Леонідович не лише неукраїнський фрукт, а ще й товариш Путлера і М'ясника.


Замість того, щоб узяти відповідальність за складні регіони, як це зробили Тарута, Коломойський, «гаманець #1» рятує ініціатора сепаратиського двіжняка на Юговостокє. Це в той час, коли в Луганську триколори на ОДА вішають русофіли - місцевий грузчик і дешева стрептизерка.


Якщо Ахметов за Добкіна, значить, він теж за заклики до розколу країни, футболки «беркут» і тітушок, які неоднократно калічили учасників євромайданів по всій країні.


З іншого боку, виникла крамольна думка. Ахметов є бізнес-партнером Януковича по ряду підприємств. Цілком можливо, він справді повірив, що М'ясник переживе смуту і «обов'язково» повернеться до Києва.


Ми певний час тішимось, що ПР розбита, осоромлена на весь світ, але, думаю, тамтешні рецидивісти не дрімають і готуються до реваншу. Будь-якою ціною.


Коли ми говорим про тих же кримських кремлівських маріонеток, не варто забувати, що той же Константинов недавно проголосив себе керівником місцевого осередку ПР. 


Думаю, всі ці хлопці так і не усвідомили, що дорога до корита їм перекрита українським народом. Тому вони шукають будь-яких шляхів повернутись. Навіть ціною війни і розколу України.

Marina Daniluk-Yarmolaeva


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини