MENU

Тимошенко разом з донькою провідала самотніх людей похилого віку. ВІДЕО

522 1

 

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко разом зі своєю дочкою Євгенією сьогодні відвідали Київський геріатричний пансіонат та привітали самотніх людей похилого віку та інвалідів з Великоднем.

Мешканці пансіонату були зворушені увагою Юлії Тимошенко, яка зазначила, що саме в любові до оточуючих є сенс життя, бо люди "відчуватимуть щастя життя, коли дарують любов один одному".

"Коли Христос воскрес, воскресають всі наші найкращі надії і сподівання, що наше життя буде кращим. Це такі великі свята, які дають нам надію на становлення, на одужання країни, на зміцнення народу, на те, що війна закінчиться", - зазначила вона.

Юлія Тимошенко побажала пацієнтам геріатричного пансіонату, щоб вони відчували турботу людей і були захищені від усього недоброго. "Щоб Господь давав вам здоров'я, захист від всього, що є в світі недобре. Щоб ви відчували турботу людей, щоб ви один за одного турбувалися, щоб усе було в нашій країні добре і у вас все було добре", - побажала лідер партії "Батьківщина".

У Київському геріатричному пансіонати живуть біля двох сотень людей, майже кожен з них зміг поспілкуватися з Юлією Тимошенко та її дочкою, почути добрі слова, отримати паски, солодощі та книги, а Юлії Тимошенко на згадку подарували вишитий рушник.

INTV


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини