MENU

Тимошенко проголосувала в Дніпропетровську. ФОТО, ВІДЕО

2144 5

Лідер партії «Батьківщина», кандидат у президенти Юлія Тимошенко та її родина сьогодні вранці проголосували у Дніпропетровську на дільниці №121166.

«Сьогодні в Україні свято свободи і демократії. Це свято свободи нам подарували люди, які на Майдані знищили диктатуру та авторитарний режим і відкрили нам шлях до справжніх змін», - зазначила Юлія Тимошенко журналістам після голосування.

За її словами, сьогодні вона «проголосувала за європейську Україну».

«Я проголосувала за європейську Україну, яка може змінити життя кожного українця. Я  проголосувала за європейську країну, а це означає – мир та справедливість у нашій країні», - наголосила кандидат у президенти.

Юлія Тимошенко висловила переконання, що Україна може бути «сильною щасливою, заможною, якщо вона стане членом Європейського Союзу».

«Я знаю що зараз прийшов час провести референдум щодо членства в НАТО для того щоб повернути мир. Щоб мир залишився у нас в стратегічній перспективі і більше ніхто і ніколи не міг зазіхнути на наші території . Я знаю, що Україна буде сильною, щасливою і мирною», - зазначила Юлія Тимошенко.

Лідер партії «Батьківщина» також зазначила що першим її кроком на посаді президента України буде подача заявки щодо членства України в ЄС.

Вона також наголосила, що зробить все можливе, щоб під час голосування у другому турі, 15 червня, організувати проведення референдуму щодо членства України в НАТО.

«Я вважаю, що перше що мусить зробити новий президент України – це повернути Україні мир, повернути мир в наші родини, прибрати терористів з наших вулиць і зробити так, щоб наші діти більше ніколи не боялися війни. Я це твердо зроблю», - підкреслила  кандидат у президенти.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини