MENU

«До них ніхто не підходив, наче вони заразні», - житель Артемівська про акцію на підтримку ДНР

3959 0

До банку так і не вирішив своє питання з переводу депозита на інше відділення. І це при тому, що відвідувачів крім мене – жодного. Пані за стійками знов починали усе з нуля, впиралися у віртуальні пастки, зітхали на зв’язок з Києвом, який не дає консультацій, нарікали на погану роботу програм і розводили руками, знаходячи безліч причин для самовиправдання. Або не вміють працювати, або не хочуть... Запропонували прийти у день закінчення терміну «і вже тоді...» Я так зрозумів, щоб вкотре усе починати спочатку і мати ті самі труднощі, що й зараз... Причому, одна з двох операторок відверто заявила, що тікатиме у Ростовську область РФ вже шостого червня. І отак вони усі працюють.

    В агентстві нерухомості прийняли моє замовлення на продаж квартири і занотували усі подробиці. Обіцяли, у разі появи покупця, не затягувати з оформленням. З огляду на теперішній штиль на ринку, усе займе максимум десять діб. Дай Боже Тепер головне – знайти охочого придбати нерухомість... Агов?!

    Перебуваючи у центрі, звернув увагу на прапори «народного ополчєнія» і ДНР, які вісять на штабі сепаратистів по вулиці Радянській, 60. Вони з чорними траурними стрічками. Маю надію, українська армія підтримуватиме цей траур до повного знищення наволочі.

    На площу, до пам’ятника Артема вийшло з десяток бабусь і юних олігофренів у камуфляжі. Вони тримали плакати, написані від руки і крутили жалісні патріотичні пісні, брежневсього розливу. Постоявши з п’ять хвилин, юні олігофрени втомилися і сіли на лавку поруч. Бабусі стоїчно продовжували тримати саморобні плакати у руках. До них ніхто не підходив, наче вони заразні – перехожі мовчки проходили повз, хіба що голову хто повертав... Ще за три пісні вистава совка закінчилася і усі учасники розійшлися. Людям набридло.

    У сусідньому будинку, де аптека на розі, стояв банкома «Приватбанку». Кілька днів тому він ще працював. Тепер стоїть затягнений білою ролетою, на якій червоною фарбою намальована свастика і великими літерами написано «Донбасс». Купа питань. І якщо «кому він мішав?» питання риторичне, то де тепер людям готівку брати – борці за щастя Донбасу відповіді не дають. Довіру втратити легко, а відновити інколи – неможливо.

    Містом циркулюють чутки щодо скорої неминучої зачистки. Впродовж двох годин особисто чув три дати: зачистка відбудеться на днях, зачистка пройде завтра, зачистка відбудеться сьогодні після чотирьох... Люди показилися. І в усіх стовідсоткова інформація і навіть якісь інтимні подробиці. Схоже, це вже новий тренд, який прийшов на зміну «Правому сектору».

vivagor


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини