MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 20 июня 2014

1901 0

Россия не введет свои войска на Донбасс 22 июня. Причин много

Путин никогда не сделает шага, который заставит мир провести параллели между 1941 и 2014 гг., Между ВВП и Адольфом Гитлером.

Выступление министра обороны сегодня имело эффект разорвавшейся бомбы - Кужель

Выяснилось, что дело не в бюрократизме, а в коррупции и желании заработать. Любой ценой. Даже ценой молодых жизней. И в предательстве.

Российская власть ведет себя с Украиной как дворовая шпана, которую обидели

Никто кроме самих граждан России ничего здесь не сможет поделать. Поэтому власти России нужно сменить мирным, законным путём, в ходе свободных выборов, на основе сознательно решения большинства российских граждан.

Ви не уявляєте, в яких умовах відбувалося відродження нашої армії - Турчинов. ВІДЕО

Зараз дуже складна ситуація, відповідальна ситуація. Не емоції потрібні, а єднання і рішучі дії. І парламенту, і уряду, і наших Збройних сил. Їх потрібно підтримати. Так, гинуть наші герої, гинуть в складних умовах. Нема комфорту, це зрозуміло, іноді не вистачає харчування.

Путин не оставит свидетелей. В случае отступления боевики будут зачищены

Словом, только каждый из нас в состоянии остановить истерию, вражду. Главное, не остаться в стороне. А потом, надеюсь, разберемся и с общим врагом.

Янукович знав про майбутню анексію Криму ще у лютому

Колишнє керівництво держави, Генпрокуратури України та СБУ заздалегідь знало про те, що Крим буде анексований Росією. Ще 19 лютого 2014 року в терміновому порядку з Генеральної прокуратури України в Службу безпеки України в АР Крим були передані найрезонансніші кримінальні провадження

Останні відомості про ситуацію на Сході України. ІНФОГРАФІКА

Проект «Слово і Діло» спільно з Радою національної безпеки і оборони розпочинає системно висвітлювати хід антитерористичної операції у східних областях України. Оперативна інформація про хід бойових дій, втрати з боку терористів та знищені блокпости викладена в інфографіці «Слова і Діла».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини