MENU

Гіркін від безвиході пішов у запій

4533 10

Місцеві патріоти сьогодні повідомили, що вчора ввечері, один з ватажків російських терористів на Донбасі, гіркин-стрєлков, у супроводі своїх наближених нукерів, перебував у одному з кафе на перехресті проспекту Гурова та бульвару Пушкіна у Донецьку, де пив горілку з офіцерами ЗС РФ.

Його підручні оточили півквартала, нікого не підпускали до місця. За інформацією джерел, як і у ватажка ЛНР болотова, останнім часом, у «стрілка», почалися серйозні проблеми з алкоголем.

Напевно, це відчуття 100%-ї безвиході в його становищі, в очікуванні неминучої розплати за вчинені злодійства. От і заливається гіркою.

Насправді, у нього два основних шляхи: або він потрапить в полон чи буде знищений силами АТО, або його вб'ють за наказом путина, що вже отриманий. Поки, він ще потрібен кремлю, як можливий стримуючий фактор для терористів, що панікують і рашистський «прапор» ДНР, але як тільки буде зручний випадок його приберуть.

Мертвий «борець» за міфічну «новоросію», для путінської пропаганди набагато цікавіший, ніж живий свідок і учасник кривавих злочинів російського президента. Мабуть, "стрєлок" це відчуває, от і запив з горя. Сподіваюся, що ми його дістанемо раніше.

Зорян ШКІРЯК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини