MENU

Солодкий обман федералiзму для прихованої окупацiї

998 0

Iдея федералiзацї країни стала основним фактором в розхитуваннi ситуацiї та в посиленнi сеператиських настроїв на Донбасi. Це- початок до тероризму як вiйни "чужими руками".

Федералiзацiя це - ключова iдея розроблена полiттехнологами ПР та популяризована В.Януковичем для остаточного розколу країни на Схiд та Захiд. Тобто поглиблення процесу роздробленостi регiонiв та перетворення їх на мiнi-держави.

Для простих громадян це - означає вигодовування армiї чиновникiв й не завжди покращення життя, тому що той же федералiзм не всюди ефективно працює. Проте основнi пропагандисти ДНР та ЛНР про недолiки, ризики такої системи донбасцям звичайно не розповiдали, а задурювали людям голови. Мовляв "мы кормим всю страну, хотим жыть хорошо и спакойно, Путин нас поддержет".

Мета вдалась -  спалахнули сеператиськi настрої серед мiсцевого населення й тим самим було створено грунт для дестабiлiзацiї ситуацiї в цьому регiонi. Тероризм став iнструментом для ведення "вiйни чужими руками". Запрацювали терористичнi органiзацiї ДНР та ЛНР, повнiстю пiдконтрольнi Бiлокам'янiй.

У свiтовiй практицi, терористи це-маргiнали, якi шляхом скоєння злочинiв прагнуть вплинути на політичні процеси в державi. Тобто, у такому випадку, Ополчення Донбасу тiльки добивалось б створення ДНР та ЛНР, злочинним шляхом. Проте це та терористична дiяльнiсть, що продукується iншою державою, з окупацiйною метою. Вiдбувається прихована  окупацiя росiйською стороною Донбасу  за сприянням двох парламенських партiй ПР та КПУ, якi активно "зливають" Україну, пiдримуючи Новоросiю та анексiю Криму.

Старi корумпованi звязки не дозволяють чиннiй владi провести належної люстрацiї та очиститись вiд зрадницького елементу, який ставить пiд загрозу подальше iснування нашої держави, як незалежної України.

Ніна ТИМКІВ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини