MENU

«Самопоміч» вимагає скасувати ухвалені сьогодні Верховною Радою в закритому режимі закони

1563 0

Політична партія "Самопоміч" Андрія Садового вимагає скасувати ухвалені сьогодні Верховною Радою в закритому режимі закони про особливий статус деяких районів Донбасу та про "амністію" терористів. Про це йдеться в заяві партії, оприлюдненій її прес-службою.

У політсилі заявляють, що прийняття закону "Про недопущення переслідування і покарання осіб-учасників подій на території Донецької та Луганської областей" і закону "Про особливий порядок самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» порушує Конституцію України і основні принципи діяльності законодавчого органу в демократичному суспільстві. 

На думку партії, закон про "амністію" бойовиків "принижує національну гідність українців та пам'ять про тих, хто поклав своє життя, захищаючи територіальну цілісність України". 

"Самопоміч" докладатиме всіх зусиль, щоб забезпечити невідворотність покарання для злочинців. Зокрема, вимагатиме відновлення кримінального переслідування стосовно цих осіб за вчинення злочинів, які не підпадають під дію цього закону." - сказано в заяві. 

Також в партії підкреслили, що вважають неприпустимим "узаконення особливих прав і створення привілеїв для районів, що знаходяться під фактичною окупацією терористів і підрозділів військ Російської федерації." 

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада України в закритому режимі прийняла закони про особливий статус деяких районів Донбасу та про "амністію" бойовиків.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини