MENU

«Совок» назавжди пішов з України

9866 3

27.10 - 5 висновків:

1. Мажоритарка має піти в минуле. Якнайшвидше. “Лавочку” з заведення в парламент корупціонерів та зрадників всіх мастей треба закривати. Вона спотворює результати волевиявлення і буде сильним дестабілізуючим фактором в новій Раді.

2. Український народ за парламентську республіку і проти одноосібної влади - якою б гарною не була ця “одна особа”. Рівень політики відтепер мірятимуть спроможністю домовлятися. Україна - класична парламентська республіка, де парламент має стати зразком спроможності поступатися вузькими інтересами і спільно діяти. Інакше піде в минуле. 

3. Популізм здає свої позиції прагматикам. НФ не обіцяв “щастя вже завтра”. Яценюк завжди чесно говорить про проблеми. Реакція виборця на це цілком адекватна. Люди хочуть, аби політики говорили з ними на рівних, а не як з дітьми. І це доказ дорослішання суспільства.

4. Такий рівень довіри до влади - це відповідальність. Шалена. Але це шанс. Не буде жодних виправдань за його провал. Жодних.

5. Оновлення парламенту має відбутися не лише кількістю нових людей. Маємо задати нову якість: публічності, прозорості, ефективності.

P.S. І головне - "совок" з України пішов. Назавжди. Разом з мантрами про "русский мир" та "братство славянских народов"

Віктория СЮМАР


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини