MENU

Топ-10 найперспективніших політиків нової Верховної Ради

14459 12

Це перелік людей, що мають шанс приємно здивувати всіх нас та стати обличчями політики нового типу.

1. Ганна Гопко – «Самопоміч», кандидат наук із соціальних комунікацій, співзасновник громадської Ініціативи "Реанімаційний пакет реформ", один з «моторів» реформ в Україні. Від того чи вдасться їх здійснити залежатиме політичне майбутнє самої Ганни, проекту  «Самопоміч» та президентських амбіцій Андрія Садового.

2. Єгор Соболєв - «Самопоміч»,  засновник багатьох ініціатив за свободу слова та преси, в тому числі  журналістського руху «Стоп цензурі». Один з ініціаторів Євромайдану. У лютому 2014 року уповноважений Майданом провести люстрацію. Досі цей процес гальмувався. В  новому статусі Єгор матиме шанс завершити розпочатий процес.

3. Сергій Лещенко - Блок Петра Порошенка, екс-журналіст «Української правди», автор низки викривальних статей про чиновників найвищого рангу. В якості нардепа зможе показати себе як мав би виглядати зразковий народний обранець.

4. Оксана Сироїд – «Самопоміч» співавтор низки законопроектів; викладач НаУКМА; автор навчальних курсів та тренер для суддів; співавтор навчальних посібників; міжнародний монітор судових процесів; експерт Ради Європи. Словом практично ідеальний законотворець, побачимо як буде в дійсності.

5. Ігор Луценко, «Батьківщина», екс-редактор та журналіст, засновник громадського руху «Збережи старий Київ», активіст Євромайдану, боєць батальйону «Азов». igordaily в ЖЖ. Ігор вже зробив слушну заяву, що Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту варто ліквідувати).

6. Борислав Береза – мажоритарник, прес-секретар партії «Правий сектор». Йому, як і Дмитру Ярошу, нестачу власної фракції з лихвою компенсує діяльність Добровольчого корпусу на передовій. Очевидно, його легалізація і стане їхнім першочерговим завданням.

7. Мустафа Наєм - Блок Петра Порошенка, екс-журналіст, один з ініціаторів Євромайдану. Уже «відзначився» думкою про потребу підняти нардепам зарплату. Тепер Мустафі доведеться якісно попрацювати щоб люди зрозуміли чи є ця думка слушною).

8. Борис Філатов -  Блок Петра Порошенка, екс-заступник губернатора Дніпропетровщини, адвокат, журналіст, мотомандрівник та любитель  японської культури. Представлятиме інтериси "дніпропетровських" та Ігоря Коломойського.

9. Андрій Білецький, мажоритарник, командир полку спеціального призначення «Азов» , засновник та лідер ГО «Патріот України". "Білому вождю" доведеться пройти випробування владою, замість "вуличної" тепер він братиме участь у "великій" політиці з усіма її спокусами.

10. Ірина Подоляк, «Самопоміч», екс-начальник культури Львівської міської ради. На мажоритарці у Львові зуміла обійти «свободівку» Фаріон  та представника «Народної самооборони», побачимо чим здивує нас у парламенті).

ПС: а кого добавили б Ви?

forko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини