MENU

Google запустив гігабітний інтернет в третьому місті США

5551 0

Техаське місто Austin стало третім в США, в якому було запущено Google Fiber – проект надшвидкісного доступу до інтернету за допомогою оптоволокна, який реалізовується силами Google у співпраці з міськими адміністраціями. 

Пакетний доступ до послуги Google Fiber включає в себе не лише швидкісний доступ до інтернету (1 Гбіт/с, в сто раз швидше звичайного кабельного доступу), а й можливість оренди дискового простору на серверах Google для пошти, фотографій та особистих файлів загальним обсягом у 1 терабайт. Все це задоволення коштуватиме $70 на місяць, а за $130 користувачі додатково отримають доступ до майже двох сотень кабельних телеканалів та можливість запису до 8-ми телепередач одночасно.

Окрім Остіна, Google Fiber функціонує ще в двох містах США – Канзас-Сіті (штат Канзас) та Прово (штат Юта). В лютому 2014 року Google анонсував перелік з кількох десятків міст, які є кандидатами на впровадження швидкісного доступу до інтернету в найближчий рік, серед них – Портленд, Сан-Хосе, Атланта, Фенікс, Солт-Лейк-Сіті та інші.

map

Inspired


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини