MENU

У парламенті наполягають на виході з СНД

1887 4

Фракція «Батьківщина» та її лідер Юлія Тимошенко наполягають на негайному розгляді постанови щодо виходу України зі складу всіх пострадянських інтеграційних утворень, зокрема, із Співдружності Незалежних Держав (СНД).
 
Під час виступу в парламенті Тимошенко наголосила на необхідності дотримання послідовної політики щодо Росії як агресора.
 
На її думку, невирішення питання щодо відмови від участі в утвореннях СНД є «слабкою позицією України».
 
«Я би хотіла, щоб на фоні того, що робить Російська Федерація, Путін проти України – вбивають дітей, вбивають мирних людей, практично воюють проти України, нищать нашу країну, - щоб ми робили певні історичні кроки, відповідальні і чіткі. Щоб у нас не було полутонів, щоб у нас була наша позиція, однозначна і визначена», – наголосила Тимошенко.

 
Окрім цього, фракція «Батьківщина» підтримала постанову «Про звернення Верховної Ради України до Європейського парламенту, Парламентської асамблеї Ради Європи, національних парламентів членів Європейського Союзу, США, Канади, Японії і Австралії щодо масового розстрілу людей під Волновахою» про заклик до світової спільноти щодо зупинення російської агресії.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини