MENU

МакКейн жорстко закликав Обаму озброїти Україну та відімкнути Росії SWIFT

3850 8

Американські сенатори Джон Маккейн та Ліндсі Грем опублікували спільну заяву, у якій звинуватили канцлера Німеччини та президента Франції, а також частково президента США у легітимізації розчленування України. Про це повідомляє VIDIA із посиланням на текст заяви.

«Канцлер Німеччини і президент Франції за підтримки президента Сполучених Штатів, легітимізують розчленування суверенної держави в Європі вперше за сім десятиліть. Не може бути ніякого виправдання підтримки невдалої угоди про припинення вогню, тоді як Росія та її українські маріонетки загострюють безкомпромісну облогу Дебальцевого», — йдеться у заяві.

«Західні лідери говорять, що немає військового вирішення конфлікту в Україні. Володимир Путін явно так не думає. Він продовжує свою агресію, а за відсутності більшої західної підтримки українських збройних сил, нав’язуване Росією військове рішення є саме тим, що продовжуватиме розгортатися в Україні, так само, як було з частинами Грузії та Молдови», — зазначають сенатори.

«Після того, як загинуло понад 5 000 українців, та ще більше було поранено, вже давно був час надати оборонне озброєння Україні та накласти додаткові санкції та видатки, які зможуть змінити поведінку Путіна, в тому числі виключення Росії з фінансової системи SWIFT. Президент Обама повинен зробити це негайно, замість того, щоб ховатися за невдалою спробою домовитися з агресором, тоді як реальна ситуація показує неефективність дипломатії», — резюмують власну заяву Маккейн та Грем.

Нагадаємо, на початку лютого 15 американських сенаторів написали відкритого листа президенту США із закликом негайно надати Україні летальну зброю оборонного характеру.

VIDIA


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини