MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 14 серпня 2015

2313 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 14 серпня

Суд готує Савченко вирок на 25 років в'язниці – адвокат

«Ми готуємо Надію до того, що буде вирок. Обвинувальний вирок на 25 років, причому на суді ми цілковито доведемо її невинуватість», – сказав Марк Фейгін. Водночас захисник припускає, що українська льотчиця не відбуватиме термін покарання в Росії. ... «Невинну людину засудити... Після цього ні суд російський, ні російська влада ніколи не будуть колишніми в сприйнятті міжнародної спільноти».

Як генпрокурор від «Свободи» врятував Льовочкіна та Фірташа

Це зіграло дуже погану службу Україні. Тоді, через декілька днів після падіння Януковича, якби ГПУ подала до Брюсселя також Фірташа, Льовочкіна та Бойка, то і справа «вишок» просувалася би набагато швидше, і шукати учасників афери з «Укртелекомом» не довелося би так довго, і ми би знали всіх тіньових бенефіціарів «РосУкрЕнерго». І не казали би про реванш «Опозиційного блоку».

Українські «Гради» розтрощили артилерійський склад російських окупантів і колаборантів. ВІДЕО

Перехоплення сепраського радіо: «Усі запаси паливно-мастильних матеріалів і бойових комплектів згоріли». За 15–20 хвилин реактивна система залпового вогню за тими ж реквізитами надіслала багацько букетів. Квіти. Гвоздики, еге ж. Із іншої позиції, звісно. Для посилення педагогічного ефекту, так би мовити.

Конкретне і промовисте свідчення того, що Україна таки стає кращою. ФОТОФАКТ

Є в новій патрульній поліції такий чоловік – Юрій Зозуля. Вельми принциповий – і це видко. Нардепа Мельничука оштрафував, а вчора ото Суркісові солі під хвіст насипав. Словом, помагачі, оборонники й обслуго всіх крутеликів, розкажіть своїм шефам: як вони бикуватимуть, прийде спершу Зозуля. ... Так, часом ми можемо не відчувати змін, та як цілому Суркісові нема кому, «б*ядь», зателефонувати, то щось у нашій країні все ж таки змінюється.

The Washington Post: Російські телевізійники-пропагандисти уздріли Путіна в небі над Нью-Йорком

У Росії Путін дивиться на вас звідусіль. Путіна так багато, тож не дивно, що «журналісти» російського телеканалу «Звезда» побачили обриси його обличчя навіть у ролику зі зграєю птахів, які летять у нью-йоркськім небі. «Звезда» належить Міноборони РФ і знана своїми «патріотичними поглядами». ... «Це пересторога США про те, що не варт іти війною на Росію», – написав один користувач. «Путін підкупив американських птахів», – прокоментував інший, українською мовою.

Не долетів та й обіцяв не повертаться

Український телеканал не взяв ведучу тільки тому, що вона не говорить російською

Схоже, їй відмовили на ТРК «Україна» через незнання мови країни, яка напала на Україну. Їй заперечили в праві на професію в країні, де тільки ідіоти можуть кричати про утиски російської мови. Важко повірити, але вона не зможе показувати страви української кухні українцям – бо харчовий продукт Nesquik зневажає українську мову?

У Дебальцеві Путін здобув піррову перемогу й остаточно втратив шанси виграти війну – Бригинець

Що ж сталося, чому Путін так сорому закуштував? Чому він поліз в Дебальцеве, втративши шанс домовлятися з Європою і перемогти у цій війні? (Після Дебальцева я публічно сказав: ми вже виграли війну – зараз триває оформлення нашої перемоги.) Усе дуже просто: сир. Путін поліз по сир до мишоловки.

Портников: Наш День незалежності – «кощієва смерть» Російської імперії

До Дня незалежності України зосталося лишень 10 днів, і Путін зі своїми посіпаками робитиме все можливе, аби зіпсувати нам свято. День незалежності України – свято особливе. Це – «кощієва смерть» Російської імперії в будь-якій із її реінкарнацій – феодальній, більшовицькій, путінській. Незалежність України – забезпека того, що імперія рано чи пізно сконає під парканом історії. Та вона й нині – ходячий зомбі.

Мовознавець професор Пономарів – про Мукачеве і Ланя

Олександр Данилович Пономарів

У сучасній українській літературній мові назва міста – Мукачеве. Професорка Катерина Городенська вважає, і я з нею згоден, що назви типу Дебальцеве, Синельникове, Мукачеве тепер сприймаємо не як прикметники, а як іменники другої відміни середнього роду з основою на твердий приголосний. То й відмінювати їх потрібно як іменники – Дебальцева, Синельникова, Мукачева.

Як дев'ятирічні хлопчаки старого комуняку взули

Врешті комуніст знесилився і придбав у малих букіністів дві книжки. На цьому моменті я подумав: чи серед них не жаданівський «Гімн демократичної молоді» зі брежнєвським цілунком на обкладинці? Через таку книжку діти й виявилися провокаторами, мабуть. Але ні, депутат купив книгу Радзинського про Распутіна та «Корпорацію ідіотів» Лариси Денисенко.

– Чому мене не показують у новинах? – гукає з телефону Тимур. – Я посварився з комуністом!

Маленькі переможці

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини