MENU

Керівництво Московського Патріархату свідомо наривається на терор і гоніння

6712 0

Керівництво і значна частина священства УПЦ МП свідомо наривається на терор і гоніння.

Причому я то особисто проти репресій в будь-якому випадку. Але я то я, а в мільйонів українці позиція може виявитись геть інша.

Тому я хочу звернутись до тої частини священства і священноначалія УПЦ, яка лицемірно говорить про внутрішній конфлікт, але ні словом не згадує про російську участь в ньому (напівправда ж - найгірший вид брехні), яке говорить про територіальну цілісність України але так і не засудила анексію Криму, яке хизується тим як Православна церква допомагала бити реальних нацистів в 41-45рр (на власні гроші купуючи зброю для радянської армії, між іншим), а зараз лицемірно роблячи з себе не правосланвих, а якихсь менонітів засуджуючи можливі поставки амеркианської зброої в Україну і при цьому знов таки ні слова не засудивши і навіть не згадавши про поставки зброї для бойовиків з росії і т п і т п.

Так от я звертаюсь до вас: явні і приховані москвофіли в УПЦ, якщо вас будуть гнати, бити, х*ярити і т п (звіняйте за грубі слова) то знайте, це будуть не релігійні гоніння, вас битимуть за працю на ворога, а не за те що ви канонічні православні християни.

І зупинити це у вас була б можливість будь-якої миті.

Pawlo Motornyj


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини