MENU

Обзор блогосферы от UAINFO. 11 марта 2015

4495 0

Дорогие читатели, вашему вниманию предлагаем интересную информацию из мира блогосферы за 11 марта.

Кияни зустріли «кіборгів». ФОТО, ВІДЕО

Кияни зустріли славетних "кіборгів" з Житомирської 95 оамбр, які повернулися із зони АТО. В Києві захисники Батьківщини затрималися лише на 10 хвилин, щоб привітатися та поспілкуватися із тими, хто прийшов їх зустріти. Люди прикрашали бойовий транспорт синьо-жовтими стрічками та прапорами України, багато хто приніс зроблені власноруч смаколики, щоб пригостити "кіборгів".

Командуючий окупаційними військами на Донбасі. ФОТО

Встановлено особистість російського генерала, який командує окупаційними військами на Донбасі. Про це у своєму "Фейсбуці" повідомляє радник голови СБУ Маркіян Лубківський: "Шановні друзі, До нас "завезен Завізьон..." Зараз зрозумієте про що я... Я про те, про що лише протягом сьогоднішнього дня говорили Дмитро Тимчук, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, командувач збройних сил НАТО у Європі генерал Філіп Брідлав, Британський Королівський об'єднаний інститут оборонних досліджень та багато інших високопосадовців і експертів..."

Новые санкции США: в обновленный список попали Азаров, Богатырева, Дугин и еще 11 лиц

США ввели санкции в отношении экс-премьера Украины Николая Азарова, а также еще 13 лиц в связи с ситуацией в Украине. Об этом говорится в сообщении, размещенном на сайте минфина США. Кроме того, санкции введены против Евразийского союза молодежи и Российского национального коммерческого банка. Под санкции попал также российский общественный деятель, лидер Международного Евразийского движения Александр Дугин.

Савченко угрожает продолжить голодовку, если до конца недели к ней не допустят украинских медиков

Был у Надежды. Хороших новостей нет. Самочувствие ее лучше не становится, вывод из голодовки проходит неправильно и с осложнениями. Надежда Савченко ждет допуска украинских медиков к ней до конца недели, после чего возобновит голодовку.

США нададуть Україні допомогу на $75 мільйонів

Віце-президент Сполучених штатів Джо Байден сьогодні поговорив з президентом України Петром Порошенком, під час якої повідомив про додаткову військову допомогу Україні. Дрони, протиракетні радари та броньовані автомобілі. Все має надійти в найближчі тижні. Про це на своїй сторінці повідомляє журналістка Мирослава Гонгадзе.

Инструкции, по которым работают кремлеботы. Список троллей

Полтора года назад «Новая газета» рассекретила «логово троллей» — полусекретный офис в петербургском районе Ольгино, где в три смены вешали лапшу на уши сетевых пользователей, публикуя (за умеренную плату) проправительственные посты и комментарии, пишет журналистка Диана Хачатрян. С тех пор резко изменилась и политическая атмосфера в стране. Если раньше политическая травля, в том числе и в сети, просто мешала оппозиционерам жить, то теперь она прямо и очевидно превратилась в реальную физическую угрозу.

Підстав для порушення кримінальних справ проти Тимошенко не було, - Голомша

Кримінальне переслідування лідера партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко не мало під собою підстав. Про це в інтерв’ю виданню «Главком» розповів колишній перший заступник Генерального прокурора Микола Голомша. Як відомо, у 2003-2004 роках саме він займався кримінальними справами, порушеними проти Юлії Тимошенко. «Інформацію, яка тоді надавалася, треба було ділити на два, а потім віднімати ще половину. Ви знаєте, як працює провокаційна машина, вкидаючи дезінформацію та створюючи міф», - розповів Микола Голомша, коментуючи спробу звинуватити лідера «Батьківщини» у причетності до вбивства Євгена Щербаня.

Однією з великих проблем України, що заважає їй стрімко розвиватися у соціально-політичній площині, є світоглядне хуторянство. У звичайному житті воно проявляється у всьому - пригадайте влучні анекдоти про двох українців, серед яких є відразу троє гетьманів; про свою хату з краю і те, як закладений в цю говірку зміст було перекручено, а потім саме він, хибний, укорінився в підсвідомості; у великій волелюбності українського народу, який занадто часто сповзає в побутовий анархізм і вседозволеність. Будемо відвертими, у воюючій  Україні чимало «захисників», які ладні на словах обороняти своє село чи місто, але не горять бажанням вийти на захист територіальної цілісності десь за тисячу кілометрів від жінчиної спідниці та нагрітого дивану.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини