MENU

Не виключено, що на з'їзді Радикальна партія поставить ультиматум уряду - політолог

5301 0

На своєму недільному з'їзді Радикальна партія Олега Ляшка може висловити різко критичні оцінки діяльності уряду за 100 днів його роботи. Так прокоментував перспективи з’їзду РПЛ політолог Володимир Фесенко.

 

Не зважаючи на оптимістичний звіт самого уряду, на думку більшості спостерігачів, “Кабінет Яценюка” не повністю виправдав покладених на нього сподівань. Головні пункти критики - відсутність успішних реформ, непрофесіоналізм окремих міністрів та їх заступників, продовження функціонування корупційних схем. Хоча уряд був сформований на коаліційній основі, проте мінімальний вплив на його кадровий склад малих фракцій коаліції - РПЛ чи Самопомочі - частково знімає з них відповідальність за помилки в роботі уряду та дає можливості для критики.

 

Протягом усіх 100 днів роботи цього уряду фракція РПЛ піддавала жорстким оцінкам окремі його рішення. Так, після різких заяв фракції РПЛ був звільнений заступник міністра інфраструктури Кава, проходить розслідування економічних та енергетичних контрактів із Російською Федерацією.

 

"Також слід нагадати, що Ляшко був ініціатором законопроекту про державні акціонерні товариства та наполегливо вимагає від уряду провести збори акціонерів Укрнафти та виплатити державі нараховані дивіденди” – додав експерт.

 

"Логічно очікувати, що на позачерговому з'їзді Радикальна партія виступить з жорсткими вимогами до уряду, зокрема щодо кадрових чисток та закриття корупційних схем. Не виключено, що на з'їзді може постати питання про можливість виходу фракції зі складу правлячої коаліції в разі відсутності змін у політиці уряду" - прогнозує політолог.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини