MENU

Ни одного голоса Януковичу! Ни одного голоса ПР! - Зорян Шкиряк

537 0


Ну от і добігає кінцянайбрудніша, найзухваліша і найкримінальнішав новітній історії України виборчакампанія…


Залишилось два дні доголосування. Мабуть, уже всі достатньопроагітовані і більшість з тих хтоприйде на вибори, вже визначилися з тимкого підтримувати. А хтось може ще ні…


Я не буду витрачати часна глибинний аналіз перебігу виборів.Останні два з половиною місяці багатопро це говорив, зробив десятки заяв уЗМІ, масу публікацій, інтерв’ю і т.д.Тому мій блог носить не агітаційний, аздебільшого, мобілізаційний характер.Спробую дуже коротко.


Кримінально-окупаційнийрежим Януковича діє проти Об’єднаноїопозиції одним методом. Це ганебнийметод залякувань, шантажу, підкупу,фальсифікацій, адміністративного тискута брутальної «чорнухи» на лідерівопозиції та наших кандидатів. В чеснійборотьбі вони перемогти не здатні, томуй налякані. Саме страх змушує Януковичаі ПР «перти бульдозером», зухвалопереступаючи через Конституцію, закони,через принципи елементарної людськоїморалі та чоловічої гідності.

Накожному рекламному білборді ПР –суцільна маячня, яку я розцінюю якцинічний, нахабний стьоб над усімаукраїнцями.

«Стабільність і добробут»- брехня!

«Руїну подолано – стабільністьдосягнуто» - брехня!

«3186 грн - середнязарплата» - брехня!

«Успішне Євро»- брехня! Хоча, тут можна вставити ремарку…Євро справді стало успішним для олігархівЯнуковича, для тих, хто роздерибанивбюджет на будівництвах «об’єктів підЄвро». А для пересічного українцяпроведення цього Євро, окрім картинкипо ТБ, нічого не дало.

«Насталипокращення» - брехня! Пардон, вони справдінастали, тільки для межигірсього«папіка», його сина Сашка-стоматологата купки їхніх підлабузників.

Отже,це влада відвертих брехунів, що маніпулюючисвідомістю громадян, намагаються ввестиїх в оману, прагнучи за будь-яку цінузберегти свої крісла, свої статки,маєтки.

Втім, незважаючи на все це,особисто я маю позитивний настрій. Бомаю надію на прояв справжньої громадянськоїсолідарності з боку людей, котрихправлячий режим довів до повногозубожіння та зневіри. Щиро сподіваюсяна мудрість та патріотизм мешканцівстолиці.

За час виборчої кампаніїя мав можливість поспілкуватися здесятками тисяч киян. Провів майже 230зустрічей з виборцями на підтримкунаших кандидатів-мажоритарників відОО «Батьківщина» та наших соратниківз ВО «Свобода» практично в усіх районахстолиці.

Жодних сумнівів, об’єднаніопозиційні сили ОО «Батьківщина» та ВО«Свобода» впевнено перемагають у Києві,як у мажоритарних округах, так і увиборчих списках. А Юлія Тимошенко,незважаючи на своє майже півторарічненезаконне ув’язнення й досі залишаєтьсябеззаперечним лідером симпатій киян ікористується колосальною підтримкою.


Головне - захиститирезультат і не дати змоги представникаммафії вкрасти нашу перемогу.

Безперечно,вони намагатимуться фальшувати вибори,щоб спотворити результат волевиявлення.Але головний запобіжник фальсифікаціям– це висока явка виборців. Якщо насприйде хоча б 70% - 75%, вони вже нічого незможуть зробити. Запевняю, що ми не дамозмоги вкрасти жодного голосу.

Патріотизм,незалежно від мови, якою спілкуєшся ужитті, незалежно від національності івіросповідання – це те, що плекаєтьсяз молоком матері. Напевно вже давнонастав час згадати, що ми – люди! Ми –українці! Ми - не батраки на службізажирілих олігархів. Ми – народ!

Це- наша земля, це - наша країна, і ми повинніїї захистити. Разом ми зможемо датиостаточний бій злочинній хунті, яказнищує українську державність, знищуєнаше майбутнє.

Це - не патетика, небравада – це реалія сьогодення!

Немаєдвох Україн – Україна одна! Немає двохопозицій – опозиція одна, у складі ОО«Батьківщина» і ВО «Свобода». Немаєніяких третіх сил, це міф, який намнав’язує Банкова.

Є чорне і біле. ЄТимошенко, і є Янукович. Є окупаційнаорда, і є український народ. Все,крапка.

Друзі, ніякої зневіри, ніякогорозчарування! Саме цього вони від насі домагаються. Але я переконаний, щобільшість людей вже усвідомили, наскількисьогодні важливо позбавитись відчуттябайдужості. Обов’язково прийдіть навибори, обов’язково проголосуйте!Патріотом потрібно бути не тільки сидячиу себе на кухні, обговорюючи «політичніплітки», а й тоді, коли потрібно зробитивласний рішучий крок. Потрібно тількивийти з квартири, дійти до виборчоїдільниці і віддати свій голос об’єднанимопозиційним демократичним силам. Цебуде маленький, але дуже вагомий внесоккожного громадянина у нашу спільнуперемогу над узурпаторами.

Це - наш,можливо останній, шанс в законний,конституційний спосіб змінити владу вкраїні і звільнити її від кримінальногорежиму Януковича. Не сумнівайтеся,прийде час і він відповідатиме за всісвої злодіяння, рано чи пізно. Віднародного гніву його врятує тількиквиток на Марс.

Отже, 28 жовтня – час«Ч» для кожного українця, для кожногопатріота.

Жодного голосу Януковичу!

Жодного голосудиктатурі!

Жодного голосу партіїрегіонів та їхнім сателітам, комунякамі т.д!

Разом - Сила!

За Україну!

ЗаБатьківщину!

За Свободу!

ЗаЮлю!

З вірою у Бога і до перемоги!Слава Україні!

Зорян ШКІРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини