MENU

«Я йду з баблом до людей», — Галина Герега

1516 0


Громадські активістипровели розслідування на 215 виборчомуокрузі, де проти єдиного кандидата відоб’єднаних сил опозиції Андрія Іллєнка влада виставила мільйонерку, соратницю Черновецького Галину Герегу. З’ясувалося,що там відбувається низка порушень.


Було виявлено, щодержавні ЖЕК та «УкрПошта» задіяні впіарі кандидатки ГалиниГереги. Активістам удалося знятисенсаційні откровення від працівниківЖЕК:

 

 


З'ясувалося і що народнупідтримку кандидат до депутатів простокупила. Як і підозрювалося, людям обіцянігроші за розміщення агітації Гереги:

 

 


Однак на цьому адмінресурсвід колишньої соратниці Черновецького Галини Гереги не закінчився. Відбуваєтьсяагітація прямо в державному гуртожиткута на виборчій дільниці на територіїКиївського національного торговельногоуніверситету:

 

 


Там же, адміністраціяВУЗу зібрала у студентів усіх курсівкопії паспортів та ідентифікаційнихкодів. Пояснення причин збору цих данихне було. Імовірно готуються фальшування.Також по гуртожитках КНЕУ молодіпропонують продати свій голос за 800 грнна.

 

Також відбувся сюжетрадіо «Свобода» щодо даної тематики,його можна переглянути запосиланням.

 

Олександр АРОНЕЦЬ 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини