MENU

Украинцы не продались Наташе Королевской

1361 1

Колеги-журналісти! З каналів СТБ, Нового, ICTV, окремий привіт генпродюсеру ICTV Олександру Богуцькому, Інтеру! Редактори і відповідальні секретарі газет «Комсомольська правда» і «Факти»!

Але дістали ви урок гідності і тверезого сприйняття дійсності від українських громадян!

Ось як оцінили мої прекрасні співвітчизники Наталю Королевську і її зброд під назвою «Україна Вперед!».


Майже рік тому Королевська зрадиа свою тодішню патронессу Тимошенко і почала створювати імідж кагбе опозиціонерки. Перша спроба заявити про себе в амплуа опозиційного політика була майже рік тому, коли у Верховні Раді виступав президент Янукович. Депутати від БЮТу і НУНСу його зафукали -топтали ногами, свистали під час його виступу у парламенті...І тут Наталя Колоревська чи її радники вирішили, що вже час настав всих намахати: і опозиціянтів, і українських громадян.

У Королевської виникло гостре бажання в цей день виступити від імени всієї опозиції (а тоді вже всі знали, куди навострила лижі Наталя Батьківна). Менеджери каналів, кажуть мої джерела, були щедро простимульовані, аби того вечора Королевська з'явилася в ефірі більшості телеканалів в образі новоявленої української Жанни д'Арк із таким месіджем: «Ми – опозиція – показали Януковичу кузькіну мать. А я починаю збір підписів за відставку уряду!» (з цими підписами можна було потім тільки до вітру сходити. Але розрахунок був не на відставку Азарова і ко, а на те, що бабусі перед телевізорами подумають: ага, Юлю посадовили, а оце ж вона замість неї – Наталочка!

Але Королевській не пощастило. Я була свідком того, як майже всі парламентські корееспонднети і кореспондентки стали дибки! Це – брехня, билися в істериці дівчата. Ми не хочемо її так показувати! Яка вона опозиціонерка!

Я підійшла до одного з чільних б'ютівців, що в приятельських стосунках із Королевською, і сказала: або вона відмовляється від цієї дурної ідеї, або завтра на ранок вона і менеджери з власниками телеканалів отримають скандал із заявами від Стоп цензурі!, журналістських профспілок і т.д. І, взагалі, як вона можу так поводитися із журналістами!

На що мені цей політик відповів: та ми їй говорили, що так не можна, але...

Але, як сказали мені мої джерела в парламенті), не всі політики однакові))))

Є й такі у яких є два життєвих кредо:

1. Если ты такой умный, покажи мне свой миллион! (У відповідь на поради щось робити розумніше)

2. Мы все равно все купим!

Журналістів, зрештою, купили...

(Подивіться моніторинги на сайті Телекритики – скільки матеріялів з ознаками замовності було на перерахованих мною каналах...А газети! Комсомольська правда зробили кілька спецвипусків із Королевською, які місяць перед виборами роздавали безплатно в на вході в метро, ганьба! І все без помітки «на правах реклами».

А громадяни – не продались! Слава українцям!

 

Наталя СОКОЛЕНКО

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини