MENU

Антисемитов из ВО «Свобода» нельзя считать верующими-христианами

597 2

Народний депутат від ВО "Свобода" панМірошниченко знову відзначився. Його коментар до світлини газети "Киев Еврейский" в соціальній мережіFacebook в чергове наробив багато галасу.

Під фото розміщене посилання на інтерв'ю з заголовком: "Народний депутатУкраїни Павло Мовчан: для мене Ізраїль – енергетичне підживлення".

Саме ці слова викликали невдоволення пана Мірошниченка. Згадування слів"Ізраїль" та "єврей" викликає в нього активне слиновиділення.Мозок перестає працювати, далі все базується на первинних інстинктах.

Зрозуміло, що саме інтерв'ю депутат Мірошниченко не читав. Пан Мірошниченко жне читач, він "постійноахінеюпроголошувач".

Якби прочитав, та якби не за партійністю, а справді за духовним покликанням,був віруючим – християнином, то, можливо, хоча і не впевнений в цьому,зрозумів, що для віруючої людини перебування на святих землях Єрусалиму таВіфлеєму – це справді надзвичайне духовне підживлення. Про що і сказав в своємуінтерв'ю пан Мовчан.

А ця історія з черговою дурістю пана Мірошниченка переконливо свідчить, що"Ігор Мірошниченко" – це не ім'я та прізвище народного депутата відВО "Свобода", це, навіть, не партійність, це діагноз, і до того ж, нажаль, невиліковний.

P.S.

Враховуючі, що газетою "Киев Еврейский" заборонено поширення їїматеріалів, тому можу надати лише посилання на це інтерв'ю Павла Мовчана. Раджуйого прочитати. Воно невелике. Прочитайте і зрозумійте, чого не прочитав і чого не зрозумівпан Мірошниченко.

Борис КУШНІРУК


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини