MENU

Юлия Тимошенко написала законопроект, запрещающий экспорт украинского газа

945 1

ЮліяТимошенко послала до ВР три законопроекти

1.Проект Закону про заборону експортуприродного газу видобутого на територіїУкраїни;

2.Проект Закону про визнаннятаким, що втратив чинність, ЗаконуУкраїни «Про заходи щодо законодавчогозабезпечення реформування пенсійноїсистеми»;

3. Проект Закону про визнаннятаким, що втратив чинність, Податковогокодексу України.

Сергій Власенкозареєстрував три законопроекти, розробкоюяких займалася Юлія Тимошенко, якавідбуває покарання.

Зокрема, Власенкоповідомив, що Тимошенко вимагає визнатитаким, що втратив чинність, Податковийкодекс України.

На думку Тимошенко,кодекс було прийнято з порушеннямирегламенту. Крім того, вона впевнена,що Податковий кодекс недосконалий, невідповідає вимогам сучасності і незабезпечує навіть мінімальні гарантіїдля платників податків.

«Прийняттяданого Податкового кодексу стало основоюдля реалізації такої фіскальної політикидержави, яка фактично знищила малих ісередніх підприємців і поставила їх внеможливі умови існування», - заявила Тимошенко.

Інший законопроект Тимошенко передбачає скасуванняПенсійної реформи.

На думкуекс-прем'єра, реформа є свідомонеконституційною і антинародною,оскільки законом підвищено пенсійнийвік для жінок до 60 років, страховий стажпідвищено до 30 років для жінок і до 35 -для чоловіків, пенсійний вікчоловіків-держслужбовців підвищено до62 років.

Ще один законопроектстосується заборони експорту природногогазу, видобутого на територіїУкраїни.

«Сьогодні в державіскладається ситуація, у зв'язку з якоюматеріальний добробут населеннязалишається на тому ж рівні, що й раніше,однак ціни на природний газ для населеннязбільшуються в рази», - йдеться впояснювальній записці.

Тимошенко впевнена, що Україна має можливість уповному обсязі забезпечити всі потребинаселення в природному газі за рахуноквласного видобутку, без залученняіноземних енергоносіїв.

«У разізаборони експорту дешевого газу власноговидобутку і реалізації його населеннюУкраїни, держава має всі можливостізабезпечити українців газом по 420 грнза 1000 куб. м., що знизить витрати населенняна енергоносії, і як наслідок підвищитьрівень життя населення», - заявила Тимошенко

Свобода для Тимошенко



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини