MENU

Банер «Freedom for Yulia» в поддержку Тимошенко развернули уже в 6 столицах Европы

463 0

Активісти Київськоїміської партійної організації«Батьківщина» провели за кордоном шістьакцій на підтримку Юлії Тимошенко.

Впродовжноворічних свят банер «Freedom for Yulia»(Свободу для Юлі), було розгорнуто вНідерландах (Амстердам), Франції (Париж),Польщі (Варшава), Чехії (Прага), Греції(Афіни) та Болгарії (Софія).

Заініціативою Київської міської партійноїорганізації «Батьківщина» акціястартувала в грудні. Серед організаторів– заступник голови Київської міськоїорганізації «Батьківщина» ОлександрФедоренко, голова Солом’янськоїпартійної організації Тетяна Хитрикта Святошинської Роман Смик.

Банеріз Тимошенко було розгорнуто у Франції— на парижській Ейфелевій вежі, уНідерландах на площі Дам, що у Амстердамі,у Польщі – Варшавський аеропорт Шопен,у Чехії на центральній Староместськійплощі, що у Празі, у Греції – біля Акрополята на найвищій точці міста Афіни - горіЛікавіттос, у Болгарії – на центральнійплощі міста Софія, біля будинку уряду.

«Якне прикро, але в Європі Україна асоціюєтьсяз тоталітаризмом, з президентом, якиймає кримінальне минуле, та з політичнимирепресіями проти жінки-політикаТимошенко. Банер з Юлією фотографувалина телефони і камери. Кожен з перехожихставав нашим симпатиком і соратником»,- каже Олександр Федоренко, заступникголови Київської організації«Батьківщина».

«Під час поїздки насвітали автомобілісти своїми гудками,а коли ми проводили флешмоби на центральнихплощах міст, нас зустрічали й українці.Всі вони засуджують уряд Януковича», -каже голова Солом’янської партійноїорганізації Тетяна Хитрик.

«Мивирішили самотужки організувати цюакцію, адже знаємо, наскільки нашомулідеру сьогодні важко! Бажаючих долучитисядо туру на захист Юлії Тимошенко з кожнимднем стає все більше», - сказав РоманСмик, голова Святошинської партійноїорганізації.

Київська «Батьківщина»виступає з ініціативою посилюватиміжнародний інтерес до політичнихрепресій в Україні. В осередку партіїзакликають всіх киян, які виїжджатимутьза межі України, підтримати ініціативута обіцяють всім, хто звертатиметьсядо осередку, банери із зображенням Юлії 

Свобода для Тимошенко 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини