MENU

Ахметовский телеканал «Украина» показал фальшивое «интервью» с Павличенко

709 0

  

17 січня о 19:00 по ТРК«Україна» показали уривок з телефонногоінтерв’ю нібито з Дмитром Павліченком,засудженим до довічного ув’язнення занібито скоєне ним вбивство судді. Самая цього інтерв’ю не бачила, але знайоміі дружина Дмитра кажуть, що голос бувне його.


До того ж, ДмитроПавліченко не може не знати, що наслідкидавання таких інтерв’ю, тим більше,напередодні апеляції (розгляд якої маєвідбутися 23 січня), можуть бути для нихіз сином дуже сумними.


Як стало мені відомо звласних джерел, після цього інтерв’юу камеру до Дмитра увірвалися зі «шмоном»,усе погромили. Те саме відбулося укамері, де сидів Сергій Павліченко, синДмитра. Усе погромили, забрали з камерителевізор. За деякий час Сергія викликалидо оперативного співробітника, цікавились,що за інтерв’ю вони роздають. Сергійвідповів, що ніяких інтерв’ю ніхто недавав.


Далі Сергія перевелина спецпост – щось на кшталт карцеру зсуворим режимом. (Дмитро і так сидитьпід посиленою охороною, як засудженийдо довічного позбавлення волі).


Завтра у Лук’янівськеСІЗО має приїхати прокурор – розбиратисяз цією історією. Якщобуде встановлено, що Павліченкокористувався зв’язком і давав інтерв’ю,прокуратура матиме привід під часапеляції заявити, що підсудними вчинявсябезпосередній тиск на суд – з метоюзмусити суд прийняти рішення на своюкористь. 


У зв’язку з цимзахисники Павліченка заявляють, що цепровокація, що Дмитро не давав ніякихінтерв’ю жодному каналу. На превеликийжаль, у цій провокації був використанийТРК «Україна».


Захист керуєтьсявиключно законними методами і не вчиняєжодного тиску на суд, а акції, якіпроводяться на підтримку Павліченків,просто засвідчують підтримку громадськостілюдям, які, на думку учасників цих акцій,були незаконно засуджені.


Також, як повідомляютьджерела, завтра у Лук’янівське СІЗОзбираються прийти нардепи від ВО«Свобода» – з метою протидіяти можливимпорушенням закону з боку прокуратури.Також вони мають намір звернутися доомбудсмена Валерії Лутковської зпроханням, щоб вона теж туди прибула.


 Олена БІЛОЗЕРСЬКА bilozerska


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини