MENU

Как освежить кожу после зимы

445 0

 
Кожен хоче мати гарну, свіжу, молоду шкіруі! І правильно, бо для вас нічого неможливого немає! 

Все, що потрібно, це організувати правильну ДЕТОКСИКАЦІЮ свого, ледь потріпаного за зиму ОРГАНІЗМУ. Для цього в раціоні має бути більше харчових волокон. 

Де їх шукати, ті волокна, спитаєте ви? Це овочеві пюре, м’якоть фруктів, овочево-фруктові салати, запіканки з додаванням вівсяних та, особливо, ПШЕНИЧНИХ ВИСІВОК. 

РЕКОМЕНДАЦІЯ.

Додавайте до вівсяної каші, яку вживаєте на сніданок, пів чашки різноманітних ЯГІД (наприклад, малини, смородини, порізаних слив - беріть заморожені у супермаркеті), 1 чайну ложку тонко мелених ПШЕНИЧНИХ ВИСІВОК 1 чайну ложку МЕЛЕНОГО НАСІННЯ ЛЬОНУ та 1/2 чайної ложки МЕДУ. 

Така каша, як губка, всмоктуватиме токсичні речовини, що утворюються у кишечнику, в результаті чого, зменшуватиметься навантаження на печінку, яка повинна знешкодити ці токсини. 

Випивайте хоча б 5 склянок чистої води, 1 склянку зеленого чаю та 1 склянку імбирного чаю в день. 

І через 28 днів вживання такої детокс-каші ви закохаєтесь у своє відображення у дзеркалі - шкіра стане м’якшою, гладкішою та свіжою, як наливне яблучко.

А якщо лікування продовжити до 2-х місяців, стане, як казав Подерев'янський, «кожа, як у бога» Починайте завтра, хто ж відкладає такі справи до пенсії? :)

Oksana Skytalinska

 



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини