MENU

Работа Королевской в Минсоцполитики — это полный провал

473 2


СьогодніДержавна служба статистики Україниоприлюднила офіційний звіт щодозаборгованості із виплати заробітнихплат працівникам бюджетної сфери.


Так,станом на перше січня 2013 року заборгованістьпо зарплаті в України складає 893 мільйонигривень, з яких 143 мільйони гривень –заборгованість на економічно активнихдержпідприємствах. Фактично данаситуація – це вирок нинішньому уряду.Поясню чому.


Наприкінціминулого року новоспечений міністрсоціальної політики Наталія Королевська публічно звітувала, що вся заборгованістьіз зарплат в країні буде ліквідовананапередодні Нового року - до 30 грудня.Більше того, міністр наголосила, щостаном на 29 грудня 2012 року всі регіонив повному обсязі отримали коштидля виплати зарплат працівникам бюджетноїсфери, і вона особисто цепроконтролювала.


Таким чином виходить,що Королевська, м’яко кажучи, намагаласяпереконати українців у завідомонеправдивій інформації. На ділі ж міністрсоцполітики фактично не справилася ізвласними обов’язками. Адже, ще 24 грудняпрем’єр-міністр Микола Азаров доручив Королевській взяти на контроль питаннявиплати заробітних плат. І вже першесвоє завдання міністр провалила.


Якщо ж врахувати ще йте, що за останній місяць в Українірекордно різко зросло безробіття – на65 тисяч осіб і нині становить 506 тисяччоловік – і це офіційна статистика, якафактично у кілька разів менша за реальнийстан справ - то виходить, що соціальнаситуація в країні досягла критичногорівня. І схоже, що уряд навіть не збираєтьсяїї покращувати, натомість годуючиукраїнців відвертою брехнею.

Павло ПЕТРЕНКО



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини