MENU

Реджеп Ердоган втік з Туреччини. Офіс прем'єра беруть штурмом

1507 0

 

Влада Туреччини твердить, що антиурядові протести в країні, які не вщухають з п'ятниці, пішли на спад. Однак ранок вівторка у Стамбулі знову почався із запеклих бійок демонстрантів з поліцією. Сотні протестувальників намагалися прорватися до офісу прем'єра Реджепа Ердогана, який нині перебуває закордоном. Правоохоронці знову вдалися до сили та сльозогінного газу, щоб розігнати натовп та відтіснити людей до площі Таксим, що стала центром протестів. 

Кількість постраждалих внаслідок розгону демонстрацій за останні дні перевищила 3 тисячі осіб. Жертвами заворушень стали 2 людей. Минулої ночі надійшла звістка про те, що під час демонстрації в місті Антак'я на кордоні з Сирією було застрелено активіста опозиційної партії. 

У вівторок на знак солідарності з протестувальниками найвпливовіша конфедерація профспілок Туреччини почала 2-денний страйк. Її лави нараховують чверть мільйона осіб. 

МЗС України просить співвітчизників не брати участі в акціях протесту, демонстраціях чи інших масових заходах у Туреччині. Однак напередодні міністерство скасувало свої рекомендації утриматися від відвідин цієї країни.

 

Euronewsukr

 

Эрдоган поплатился за гражданскую войну в Сирии

 

«Апатична і безхребетна маса заслуговує такої влади», - Ар`єв про нечисельність акцій Опозиції

 

«А наших людей, хоч головою - хоч по голові....», - Бригинець про заворушення у Турції 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини