MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 26 серпня 2015

2254 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 26 серпня

П'ять підстав воювати за Україну. Підстава п'ята

Я не хочу затяжного конфлікту. Я понадивлявся на те, як вони виснажують геть країни та сили її мешканців. Понадивлявся в Ізраїлі, Грузії, Сербії. Можете назвати це причиною номер шість, коли бажаєте. Я не хочу вибухів в українських містах, як у Москві чи Тель-Авіві. Це може бути сім. Я не хочу вічно оплачувати цю війну своїми податками. Це вісім. Я не вірю в мирне врегулювання на кшталт потиснули руки й розійшлися. Дев'ять. І я вірю в перемогу. Напевно, це – десять.

Список покидьків-прокурорів і лжесвідків у справі Сенцова і Кольченка

Суддя-покидьок Михайлюк

Відповіддю України щодо свавілля стосовно українських громадян має стати міжнародне кримінальне переслідування осіб, безпосередньо причетних до фальшувань і підробки матеріалів кримінальної справи й винесення неправосудного вироку. Це має стати окремим напрямком у роботі українських дипломатів і правоохоронців.

Уся міць Росії в одному ФОТО – Путін іде на Європу із сокирою

Путін сфотографувався із велетенською сокирою в руках. Знаковість моменту полягає в тому, що знімок зробили на міжнародному авіаційно-космічному салоні в Підмосков'ї. Ця зброя в руках невгамовно активного очільника РФ має означати, що він не збирається заривати "сокиру війни" з Європою й Америкою найближчим часом.

Присяга одеських поліціянтів із безпілотника. ВІДЕО

Ленін, пророк Ілля, скіфи, князь Святослав – як і на честь кого нарешті декомунізують Іллічівськ?

Свою думку щодо майбутньої назви Іллічівська має висловити місцева громада шляхом опитування чи ґрунтовних соціологічних досліджень. Люди самі визначать, чи стане їхнє місто Скіфополем, як пропонують свободівці, чи Ільїнськ їм більше до вподоби. Після цього своє слово має сказати сесія міськради, а потім її рішення необхідно буде затвердити рішенням Верховної Ради, яка, згідно з Конституцією України, і має право змінювати назви населених пунктів.

Загроза фактичного демонтажу унітарної України

За цих обставин краще вчинити так, як вчинив канцлер Конрад Аденауер, коли Сталін (читай Путін) запропонував йому «об'єднати» Німеччину – приєднати до ФРН сталіністську Східну Німеччину такою, якою вона є – із совєтськими окупантами. Канцлер не впустив такого троянського коня. А тим більше не закріплював його особливий статус у Конституції.

Ґрем Філіпс як інструмент ФСБ РФ на Донбасі

За свій внесок псевдожурналіст одержав у Росії медаль від ФСБ, також йому надали озброєну охорону під час «репортажів» для російських ЗМІ на окупованому РФ Донбасі, які він робив під виглядом незалежного західного журналіста. Більше того, йому допомагали й під час численних незаконних проникнень із Росії до України.

Донбаські навіжені нагадали Києву про своє існування. ФОТОРЕПОРТАЖ

Прикметно, що мітинг вийшов точною копією довоєнних демонстрацій «Партії регіонів». От лиш прапори змінилися.

Корчинський: Скільки їх треба вбити за кожний пальчик цієї дівчинки?

Коли нещодавно московити обстрілювали передмістя Маріуполя, серед інших була тяжко поранена десятирічна дівчинка. Хороша дитинка, розумненька. На гелікоптері її переправили до Києва, до центральної дитячої лікарні. Вона не може сісти й оглянути себе, лежить на спині. Ось вже кілька днів ніхто не наважується їй сказати, що в неї вже нема ніжки, довелося ампутувати, й що мами вже теж нема (загинула в тому ж обстрілі). Дівчинка каже: «Тьотю Оксано, я вже відчуваю ніжку, рухаю пальчиками». Їй здається, що вони все ще є.

На луганському фронті війни: осінь і старенька «Газель»

Ніякий важкий танк не змусить ставитися до війни настільки серйозно, як рух цієї машини. Зовні миршава «Газель» – транспорт, що шалено мчить між життям і смертю. ... Осінь, як розвідник-диверсант, тихенько пробирається на позиції літа вночі, тисне холодом, методично відтискає денну спеку, крадучи сонце по кілька хвилин на день. Перезріле літо, перед тим як впасти і відкотитися у вирій, дарує нам ці прохолодні польові вечори, як останні цілунки.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини