MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 грудня 2015

3184 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 25 грудня

Бюджет-2016. Що говорять у соцмережах і блогосфері

За бюджет на 2016 рік депутати 263 голосами проголосували під ранок. Текст бюджету нардепи отримали близько третьої ночі, а о 04:05 держбюджет було ухвалено. Пропонуємо подивитися на цей процес у розрізі соціальних мереж та блогосфери.

Нова назва Кіровограда й іще 107 міст та сіл. Список

Запропоновано, що Артемівськ стане Бахмутом, Кіровоград називатиметься Інгульськом, Дзержинськ – Торецьком, а Іллічівськ – Чорноморськом. Крім цього, нові назви отримають ще 104 села, селища та райони, серед яких аж 18 з іменем Ілліча або Леніна. Ключовими для визначення нової назви на засіданні Комітету були позиції місцевої громади.

Росія запровадила санкції проти ведмедів

Річ геть не у ведмедях, а в істотах, що оселяють 1/6 частину суходолу. Втім, термін "істоти" не зовсім коректний для позначення цього населення. Якщо спробуєте збагнути те, що побачили на відео, й для цього скористаєтеся своїм розумом, знаннями, пам'яттю, вам нічого не вдасться. Багато видатних людей намагалися це зрозуміти, одначе так і не змогли.

Фотомитець Андрій Котлярчук: Мене часто питають, чи ношу я з собою камеру? Ні, не ношу

Українці дуже багато мріють, живуть не в реальному світі, а в уявному: от якби у мене була така камера, то я б вам всім показав. А потрібно працювати з тим, що у тебе є, яка камера є, такою і знімай. Я ніколи цим не страждав. Для мене головне, не камера, а саме зображення. Якою технікою ти його отримав нікого не цікавить.

Троянські коні Росії в Україні – боротьбу з ними американцям залишимо?

Виходить парадоксальна ситуація. Не ми світові, а світ нам мусить демонструвати, як треба поводитися з ворогом. Але що ми погані учні, то ця наука триває вже не перший рік. Україна, на жаль, заражена, метастазами "русcкава міра" настільки міцно, що вирізати їх доведеться ще довго.

Беркутівці, які розганяли Майдан, не пройдуть переатестації – Деканоїдзе

Комісія, що здійснює переатестацію колишніх міліціонерів, не допустить успішної атестації співробітників колишнього підрозділу "Беркут", які брали участь у розгоні активістів на Майдані Незалежності, зазначила Хатія Деканоїдзе. Свою впевненість очільниця Національної поліції пояснила тим, що в лавах усіх атестаційних комісій є представники громадянського суспільства, "більшість яких були учасниками Революції гідності".

Чому в'язниця за тюрму ліпша, паритет криги й льоду та чим раніше закінчувалась українська абетка

Слово лунатизм (від лат. luna – місяць) пов'язане з хибними уявленнями про вплив місячного світла на людину, отже, термін неточний. Наукова назва – сомнамбулізм (від лат. somnus – сон та ambulo – ходжу). Той, хто ходить уві сні, українською мовою сновида. Тож якщо утворювати синонім до иншомовного терміна, на мою думку, краще сновидизм або сновидство.

Що мали би сказати олігархи, якби їм справді йшлося про допомогу країні

Ми готові до прозорих відносин з політиками, готові з олігархів перетворитися на звичайних представників великого бізнесу, які працюватимуть в умовах чесної конкуренції. Наша мета – створити в Україні соціально відповідальний бізнес, який візьме з державою солідарну відповідальність за розвиток країни. Наше завдання – подолати розрив між багатими та бідними, створити умови творення середнього класу – запоруку соціальної стабільності в країні.

Нацбанк презентував оновлену банкноту номіналом 500 гривень. ВІДЕО

У Національному банку України відбулася презентація оновленої банкноти номіналом 500 гривень. У НБУ зазначили, що нова банкнота має вдосконалену систему захисту.

Два Різдва. А чом би й ні?

Ми, українці, матимемо ту саму історію що з Новим роком і Старим новим роком – до Старого Різдва додастся Нове Різдво. І головне. Щиро вітаємо усіх християн світу і наших співвітчизників, які додержуються нового стилю, з Різдвом Христовим! Христос рождається – славімо Його!

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини