MENU

Тягнибок желает Януковичу поскорее застрелиться

2885 4

 

Уся відповідальність за те, що зараз відбувається в українському парламенті та в усій країні, лежить на Януковичу. Адже криза Верховної Ради України – це дзеркальне відображення того, що сьогодні влада поступово перетворює українців у рабів і кріпаків.

 

Партія Регіонів і комуністи повинні усвідомлювати, що вони не просто знищують основні державні інституції – вони знищують державу. Але для нас це не новина, адже ми бачимо, хто керує українською державою, хто є міністрами і який у них внутрішній світ. Для них не існує такого поняття, як "державні мужі". Вони не є державними мужами, адже державний муж – це людина, яку наймає громада для того, щоби вона, використовуючи свої знання і вміння, керувала державою та передала свій пост наступникам.

 

Нині ж це банда мародерів, які приходять, хапають, крадуть, розуміючи, що вони тут на короткий час. Пізніше, абсолютно нехтуючи інтересами громади, вони втікають, запихають у кишеню державне майно, переводять їх у офшорні зони і таким чином збагачуються особисто, знищуючи будь-які перспективи для розвитку української держави та української нації.

 

Уся відповідальність за те, що зараз відбувається в українському парламенті та в усій країні, лежить на Януковичу. Адже криза Верховної Ради України – це дзеркальне відображення того, що сьогодні відбувається в державі: бідність, втрата робочих місць, підвищення цін на товари першої необхідності, нездатність простого українця розрахуватися за житлово-комунальні послуги, зруйнована інфраструктура, знищені дороги – людей поступово перетворюють у рабів і кріпаків. Всі прекрасно розуміють, що пісеньки влади про те, що на ситуацію в Україні дуже впливає якась світова економічна криза є неправдою.

 

Корупція роз'їла повністю всі гілки влади. Зрештою, вчорашній фарс у Вищому адміністративному суді, те вибіркове правосуддя, яке нині відбувається, вкотре це підтверджує – немає у нас судів.

 

Те, що опозиція блокує Верховну Раду є логічною відповіддю на вакханалію, яку чинить влада. Це реакція на ту диктатуру, яку сьогодні впроваджують в Україні представники "данєцкого" олігархічного клану.

 

Якщо Президент вирішив гратися з українським народом у "десять негренят", то він має пам'ятати, чим завершилася доля того, хто організовував гру – він так само застрелився. Але суд буде тоді не Печерським – суд буде народним. Тому сьогодні українська опозиція розраховує на підтримку народу.

 

Останні соціологічні опитування показали, що рівень підтримки опозиції зріс набагато, якщо порівнювати з владою. Нині дії опозиції у Верховній Раді підтримують не лише ті, хто голосував за "Свободу", "Батьківщину" чи "УДАР", а й ті, хто підтримував на останніх парламентських виборах провладну більшість. Саме тому опозиція і громада – це єдине ціле.

 

Ми розуміємо, що рано чи пізно сплеск незадоволення в українського суспільства буде зреалізований через вулицю. Ми, українська опозиція, не будемо стояти осторонь, адже усвідомлюємо всю політичну відповідальність, яка на нас лягла, і ту надію, яку на нас покладають десятки мільйонів українців, які хочуть жити в нормальній, цивілізованій, європейській, демократичній державі, де будуть існувати правила взаємостосунків між владою і суспільством.

 

Олег ТЯГНИБОК

 

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини