MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 6 липня 2015

2892 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 6 липня

В Киеве задержали высокопоставленных прокуроров за баснословные взятки – Сакварелидзе. ФОТО

При получении взятки более трёх миллионов гривен были задержаны первый заместитель начальника Главного следственного управления Генпрокуратуры и заместитель прокурора Киевской области, которые «крышевали» коррупционные схемы. ... При проведении обысков у фигурантов было обнаружено около 400 тысяч долларов наличными, автомат Калашникова и холодное оружие, много ювелирных изделий и 39 пакетов с бриллиантами.

Отакий вилов

Два прізвища: особи, які саботували розслідування вбивств на Євромайдані, працюють і зараз

Саме Л. Л. Ємельяненко і проводила більшість СЛУЖБОВИХ розслідувань щодо працівників київської міліції, зокрема – членів спецроти «Беркуту» теж. ... За нашою інформацією, саме О. В. Нечипоренко курував напрямок розслідування злочинів проти Автомайдану.

За что боролся Майдан

И когда я оборачиваюсь, то дух перехватывает - сколько дерьма мы вычистили и сколько при этом настоящих героев приобрели. Всего за год. И когда я это вижу, я понимаю: оно того стоило. Это наш год.

Політолог: Воювати проти Системи у нас здатні тисячі, а проти інстинктів натовпу – одиниці

Насправді – популізм для української демократії є більшим злом, ніж диктатура. Бо диктатор узурпує владу, і всі знають що це зло. А популіст перетворює найгірші інстинкти натовпу на державні рішення. І ніхто не знає, що це зло. ... Відстань між авторитаризмом і популізмом насправді невелика.

Бершидского снова поймали за руку на провокационных вбросах

Маніпуляції Бершидського набули ознак виразної тенденційності

Проблема в том, что их управленческая польза в будущем нивелируется высерами на Блумберге в стиле «УПА – нацисты», «фашизм поднимает голову в Украине» и т. д. Вот сидел человек и решил «докопаться до мышей». При чем львиная часть постов – «как там у хохлов».

Нелегальні торговки влаштували істерику київським полісменам. ВІДЕО

Парний патруль підходив до продавців та просив їх покинути територію. У відповідь, їм кричали та обзивали. Перехожі розділились на два табори. Одні пітримували дії поліцейських, інші навпаки – підтримували продавців.

Національна поліція ділом доводить, що готова допомагати та захищати. ФОТО

Що за чари, подумаєте ви. А це не чаклунство – це наші нові полісмени, які тільки позавчора заступили на службу. ... От просто взяли і запхали тритонну машину. Поліціянти. Так. Нові поліціянти.

Висновки пленарного тижня парламенту: популізм зводить ефективність реформ на нуль. ІНФОГРАФІКА

Як показує досвід минулого тижня, раптове падіння в популізм зводить будь-яку системну роботу нанівець. ... Дуже сподіваємося, що і законодавче забезпечення реформ державної служби, і відкриття реєстрів, і початок закріплення децентралізації у Конституції стануть здобутками, а не втратами цієї сесії парламенту.

Что делать с откровенно антизападными странами и образованиями – Россию ждёт «лоботомия»?

Легче отработать по одному, идя от легкого к сложному в плане военных действий, одновременно разрушая материальную базу всех трех. ... Ну, а самый больной пациент, вначале сядет на диету из крапивы и подножного корма, но боюсь, что главврач уже не надеется на целительные свойства голодания и принял решение о лоботомии.

Ліпше одразу евтаназія

Новонабуті «земляки»: чому український паспорт так легко дістається байдужим до України?

Так ось, ці нормальні цілком інтегровані в наше суспільство росіяни отримати громадянства усі ці 10 років не можуть. Ну добре, Овочеві вони були непотрібні і шкідливі, але зараз – те саме. Їх примушують їхати в Росію збирати якісь довідки, де їх напевне «закриють».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини