MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 3 липня 2015

3039 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 3 липня

Виступ президента Європарламенту у Верховній Раді. ВІДЕО

Мартін Шульц виступає в українському парламенті

«Ми закликаємо усі сторони дотримуватися свого слова і виконувати те, що вони погодилися зробити: підтримувати припинення вогню; вивести усі російські війська і озброєння. Є незаконні озброєнні групи і найманці, яких підтримує Росія. Забезпечити повний контроль кордону українськими властями і обмін бранцями.»

Доллар по пять. Чем опасен закон о реструктуризации валютных кредитов

Корни этой истории растут из патологического нежелания или неспособности граждан брать на себя ответственность за свои поступки, от советской патерналистской уверенности в том, что кто-то, желательно государство, возьмет эту ответственность на себя – ведь «они оказались в такой ситуации». И речь не только о валютных заемщиках, это лишь частный случай.

Боевики Гиви молили о перемирии после столкновения с нашими ребятами в Авдеевке – волонтер

Сначала «за дивним збігом обставин» наша арта раздолбала место сбора недобитков из сепарского батальона «Сомали». Причем накрыла так, что их «командира» Гиви еще долго будут показывать по сепарТВ только выше пояса. В тот день сепары молили о перемирии, чтобы просто собрать, что там от них осталось.

Аваков: Завтра новая полиция выходит на работу. ФОТО

Страна, совсем скоро ты увидишь новых полицейских в работе. Система сопротивляется – ставит палки в колеса и опутывает сложностями. Но ребята уже готовы – и первые – выходят на работу уже 4 июля! Помогите им, люди – поддержите доверием – ведь это будет ВАША новая полиция!

Ціна (не)довіри у країні, де громадяни й «реформатори» живуть у різних світах

Майдан показав, що в країні не все в цьому плані втрачено. Стільки людей, які довіряють одне одному, можуть зібратися в одному місці в один час і, здавалося, ошляхетнити саме повітря. Волонтерський рух, заснований усе на тій же довірі, змінив хід історії, в якій щось пішло не за кремлівським планом.

Бодибілдер-кнопкодав Побер

Метаморфози нардепа Побера: колись із кнопкодавами боровся, а нині кнопкодавлю сам. ВІДЕО. ФОТО


У попередньому скликанні парламенту він був одним із тих опозиціонерів, які блокували роботу Ради «проти кнопкодавства». ... Ось настав час виконувати свої полум'яні гасла. І гаслом БПП має стати «Побере, геть із Ради!». Не менше. Бо сьогодні депутат-фальсифікатор зрадив одному написові зі власної футболки, а завтра може зрадити іншому.

Українські вояки звели в зоні АТО церкву. ФОТОФАКТ

Україна поступово позбувається філії Російської православної церкви, що за реалій російсько-української війни вдається навіть до підтримки агресії загарбників та їхніх колаборантів. Вагомих зусиль до звільнення із лабетів релігійної обслуги «руского міра» докладають українські вояки АТО. Причому не тільки тим, що захищають Батьківщину від навали його озброєних адептів.

Как убивают мини-пивоварни в Украине и при чём здесь Анна Гопко


Предприниматели заявляют, что именно Гопко инициировала скандальные изменения. ... Оба законопроекта Гопко были внесены в парламент накануне появления проекта Яценюка. За каждую инициативу Гопко депутаты вряд ли бы проголосовали. Эти законопроекты действительно вызывают много вопросов. Другое дело – внести минимальные правки в большой закон, которые на первый взгляд почти незаметны.

Чому гасло «Єдина країна» – недолуге й навіть шкідливе

Російському единый відповідає українське цілісний, неподільний. Тож у гаслі словам «Единая страна» мало б відповідати «Неподільна країна», а не «Єдина країна». А взагалі те гасло потрібно викинути з усіх щитів, бо крім шкоди воно нічого не дає, адже офіційно запроваджує двомовність.

Професор Олександр Пономарів

Нефестивальний Київ: мистецька атмосфера для столиці – не на щодень

У Києві рідко проходять фестивалі, що відчуває все місто. ... У Києві нема куди піти щодня, як мусить бути у столиці, навмання. ... Але Майдан – це вам не площа Ринок, тут якщо вже починають фестивалити, то серйозно. І це завжди, часом навіть фатально, дошкуляє літнім панам на сусідньому пагорбі.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини