MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 липня 2015

2659 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 9 липня

Ірпінський міський суд виправдав Мельника. Бандит-хабарник знову став мільярдером. ДОКУМЕНТ

Петра Мельника звинувачували в хабарництві. Це найменше, що могли йому інкримінувати, враховуючи, скільки бюджетних коштів він «розпиляв» за старої влади, як кришувув дерибан і подальшу вирубку під забудову рекреаційної зони Біличанського лісу, як орудував на виборчих дільницях із метою фальсифікації волевиявлення на своєму окрузі.

Мельник удавав напівмертвого, аби уникнути покарання, а потім – ганебно утік із пошкодженням електронного браслета

Как меняются взгляды жителей Донбасса после года в «ДНР». ВИДЕО

Перед вами не псих, а совершенно обычный, типичный представитель донбасской фауны... 99% сторонников «ДНР» рассуждают точно таким же образом, так что случай весьма показательный, и говорит о многом. Народ, соблазнившийся сказками в марте-апреле прошлого года, разочарован тем, что сказки не сбылись. В умах у многих наступает кардинальный перелом.

Беркутівець Антонов, який розганяв Євромайдан, почувається непогано. ФОТО

Беркутівець Антонов Євген Федорович, що керував побиттям студентів під час першого розгону Євромайдану, непогано себе почуває і при теперішній владі! В цивільному з іншими ментами гуляє при гарному настрої. Правда, фотографуватися дуже не хотів.

Чи зробить Верховна Рада доступною загалові інформацію про власність чиновників?

Увівши прізвище чиновника, із реєстру речових прав на нерухоме майно кожний журналіст чи громадянин зможе дізнатися про дату придбання квартири або будинку, місто та область (окрім точної адреси та номеру квартири, що є способом захисту від шахраїв та зловмисників). Аналогічно – із земельними ділянками.

Национальная идея: Как Украине выиграть

Украина – это будущее. Будущее – это наше общее «ЗАВТРА». Мы должны возвести «ЗАВТРА» в информационный культ. Создать его на ровном месте. Придумать, какой бы смелой, абсурдной и наивной не казалась бы нам эта идея.

В Киеве пятеро отморозков избили участника АТО

Он подвергся нападению пятерых отморозков. Все началось с банального «Дай закурить». Завязалась драка, Володя вынужден был применить свой травматический пистолет, ранил одного из них в живот, другому попал в палец. ... Заведено уголовное дело в Дарницком УМВД, но вот уже две недели воз и ныне там. При желании вычислить этих мразей можно за полчаса.

Стан української мови в Україні у 2014–2015 роках. Аналітичний огляд

Автори огляду звертають увагу на доведений соціологічними даними прямий зв′язок між мовою респондентів і сприйняттям ними російської пропаганди. На їхню думку, для захисту власного майбутнього і безпеки громадян держава має вжити заходів для реального утвердження української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території країни, як це передбачає Конституція.

Біля Міністерства культури вимагали: артистів-рашистів – «за поребрик». ФОТОРЕПОРТАЖ

Під час дійства вульгарно вдягнені російські артисти-ватники дефілювали закривавленою ватною доріжкою, щоб у кінці отримати від ведучої у винагороду за свої заяви проти України порцію «кривавої» вати. У такий символічний спосіб активісти вимагали заборонити будь-яку трансляцію фільмів, пісень, передач, шоу та іншого контенту з участю цих осіб.

Російська церковна пропаганда на прикладі подружжя Петра та Февроньї

Такі історії прекрасно показують усю суть Росії та Російської Церкви, яка наче той біблійський велетень стоїть на глиняних ногах. Вже дуже швидко він буде повалений власною брехнею, злобою та цинізмом. Бог не може бути осоромленим.

Проклятие Нестора Шуфрича, или Дело было в Хельсинки

Нестор Иванович почувствовал, что глаза его закатываются, затылок холодеет, а рука тянется вперед. А потом рассудок накрыла тьма. И только где-то в черепной коробке потрескивали разряды молний.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини