MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 29 вересня 2015

2683 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 29 вересня

Обама виключає можливість «домовитися» з Росією щодо України

Мова йде про принцип. Якщо анексія Криму і війна на Донбасі сталася в Україні, то тепер від цього не застрахована будь-яка інша держава на планеті. А ще Обама позбиткувався (фактично реготав на повні груди) з росіян: державні російські ЗМІ, можливо, бачать у цьому ознаки «підняття Росії з колін», а за фактом – українці хочуть в Європу, рубль у занепаді, втрачені величезні російські активи.

Путін на Генасамблеї ООН: вісім зауваг

На щастя, мрії кремлівського карлика розходяться із реальністю

Сиріїзація України – путінська мрія, на жаль. Хаос у нас підтверджуватиме його «думку» про те, що всі антидиктаторські рухи ведуть до громадянської війни. Це треба завжди тримати в голові, думаючи про внутрішню політику. Його мрія – Сирія в нас.

Патрульна поліція затримала підозрюваного в убивстві двох людей Фірташевого пасинка

Справа Калиновського, підозрюваного в загибелі двох наших співгромадян, цього мажора, який упродовж восьми років тікав од суду й слідства, – буде ще одним лакмусовим папірцем, що продемонструє, чи спроможні прокуратура й суд ухвалювати законні й обґрунтовані рішення.

За іронією долі, злий жарт зі злочинцем зіграла ця свого часу необачно опублікована в соцмережах світлина

Американський історик: Українці незадоволені темпами реформ

Нині причини народного гніву стали зрозумілішими. По-перше, Київ зосередився на макроекономіці, натомість люди воліють змін там, де зможуть їх відчути. По-друге, влада рідко озвучує свої досягнення й успіхи. Як правило, йдеться тільки про невдачі або наміри. По-третє, олігархічний державний апарат, уособлюваний його провідними представниками, не лише гальмує реформи.

Санкції України проти авіакомпаній Росії завдадуть суттєвої шкоди російській пасажирській авіації – Березовець

Це призведе до подальшого зниження і без того невисокої конкурентоспроможності російських авіаліній відразу на декількох напрямках. У росіян будуть вигравати більш вдалі конкуренти, скажімо, західні компанії або ті ж турецькі авіалінії. На них почнуть переорієнтовуватися люди, які раніше літали літаками «Аерофлоту» і «Трансаеро».

У мережі з'явилося ВІДЕО захоплення Савченко в полон російськими окупантами і колаборантами

На відео російський окупант стверджує, що затримано жінку-снайперку. Її обличчя закрито. Сама полонена заперечує, що вона снайперка.

Декомунізація і блюзнірство: як мешканців позбавляють змоги обрати нову назву для своїх міст

Містян просто обдурюють. Адже за законом назва має бути змінена. Якщо громада не вибере альтернативу – Верховна Рада затвердить нову назву без урахування думки жителів. Ті, хто підсовують крутійські аргументи для обходження закону, – попросту позбавляють людей можливості самим обрати назву для свого міста. Бо стару, комуністичну, все одно не буде збережено – це протизаконно.

Сотні людей на Вінничині прийшли попрощатися із загиблим під Верховною Радою нацгвардійцем Богданом Дацюком. ФОТО

На сотні метрів розтягнулася траурна процесія. До кладовища труну з тілом бійці несли на руках. Час від часу змінювали один одного. Коли опустили в могилу, пролунали сальви військового салюту. Сотні людей прийшли попрощатись із бійцем, окрім тих, через кого він загинув. Ті, чиє життя він охороняв, піаряться на смерті – його і побратимів.

Коли демонізація Путіна позбавляє розсудливості та спроможності аналізувати

За останні півтора року Ілларіонов наговорив стільки дурниць, надто щодо прогнозів, що часом я вже просто не знаю, як це тлумачити. Не думаю, що він подурнішав, і маю серйозні сумніви, що він путінський «агент» – радше навпаки. Він наче повсякчас намагається довести комусь (гадаю, Заходові), що Путін нерозважливіший і небезпечніший, аніж усім видається.

Столична патрульна служба врятувала трьох беркутів. ФОТО

Орендар на зв'язок не виходив. Зі згоди та за присутності власника гаража патрульні поліціянти визволили бранців. Спершу телефоном проконсультувались із Київським зоопарком...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини