MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 27 серпня 2015

2157 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 27 серпня

159 років тому народився український Каменяр – Іван Франко

Упродовж своєї більш ніж 40-літньої творчої активності Франко плідно працював як оригінальний письменник (поет, прозаїк, драматург) і перекладач, літературний критик, і публіцист, багатогранний науковець – літературо-, мово-, перекладо- й мистецтвознавець, етнолог і фольклорист.

Прийми ж сей спів, хоч тугою повитий,
Та повний віри; хоч гіркий, та вільний,
Твоїй будущині задаток, слізьми злитий,
Твойому генію мій скромний дар весільний.

Дилема для Яресько: попереду найскладніший етап – необхідного реформування

Нині слід із таким самим завзяттям прихопитися до реформування податкової системи та чорної діри під назвою «митниця», інакше всі зусилля були марними – однаково через якийсь час усе скінчиться дефолтом і розвалом. До того ж, етап реформування буле далебі складнішим. Не тому, що це така вже незбагненна вища математика. А тому, що інтереси.

Як не можна подавати й інтерпретувати реалії російсько-української війни

Злочинці є злочинцями, а не «ополченцями», «народними мерами», «польовими командирами» чи «міністрами». Яке в них громадянство і навіщо вони взяли до рук зброю, розбереться слідство і суд, до якого їх потрібно притягнути (якщо в процесі затримання вони не будуть ліквідовані). Амністія злочинцям буває тільки після вироку суду, всі інші варіанти називаються не амністією, а безкарністю. Зі злочинцями не п'ють пиво, не ремонтують разом дах школи й не проводять спільних патрулювань.

Артилерія ЗСУ знищила дев'ять КамАЗів ворога із живою силою й боєприпасами

За попередніми даними ліквідовано 10 одиниць бронетехніки ворога, дев'ять КамАЗів із живою силою та боєприпасами. Розгром окупантів був настільки відчутним, що о 23-ій годині росіяни почали прохати про перемир'я, аби позабрати вбитих і поранених.

Одинадцять місяців у полоні окупантів

Рік тому Олексій Кириченко воював на Савур-могилі. Харків'янин, доброволець ЗСУ, служив розвідником при штабі АТО. Після поразки на Савур-могилі вісім днів полями виходив із оточення, але потрапив у полон неподалік од Старобешева. Гадаю, немає випадковості в тому, що Олексія тримають ось уже рік і не обмінюють. Намагаються покарати за патріотизм.

Компанія Ахметова співпрацює із банком «ДНР»

Яка несподіванка! Виявляється, компанія Ахметова співпрацює із «центральним республіканським банком» донбаських колаборантів. ... Якщо ми оголошуємо «ДНР» терористичною організацією, то за логікою маємо карати всіх, хто із нею співпрацює – як спонсорів тероризму. Чи не так?

«Нашою продукцією, а не цим гівном західним» – як «рускій мір» у багряній піджачині трощив айфон і планшет, обливаючись пивом. ВІДЕО

Він, схоже, знову цілком природно почував себе у рідній блазенській стихії, одначе заповзявся нищити передовсім не імпортний харч і питво, а інший відриг триклятого цивілізованого світу – айфон і планшет. І не забув повторити свою фішку – рохкаючи від задоволення й видаючи інші свиноподібні звуки, облився пивом із прокушеної власними зубами банки. Отакі вони – «рускій мір» і його поборники.

Розмовляти із варварською Росією можна лише мовою сили – Заводюк

Донбас кричить про карателів. Україні доведеться доправити туди карателів, аби поставити на місце варварів зі зброєю, а іншим пояснити правила поведінки на території України. Інший варіант - одмежуватися він них стіною. Сама лиш стіна без напалму радше за все не допоможе.

Українські гакери зламали комп'ютер Пушиліна

Виклав всі файли з комп'ютера Пушиліна і дампи Skype, Viber і смс. Розмістив їх на ex.ua.

Два обличчя однієї Одеси: нова поліція vs стара міськрада

Складна боротьба за Одесу триває. Як і за Україну. Лінія фронту проходить не тільки на сході, але і в тилу, в кожному місті чи селі. Потрібно боротися за кожного українця і його думки. І тут «десятихвилинки» не допоможуть – тільки конкретні дії.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини