MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 28 серпня 2015

2541 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 28 серпня

Переможний алгоритм війни України із Росією

Перемога для України – це не стяг над донецьким рейхстагом і не парад у Севастополі. Перемога для України – це процес, який призведе до постання сильної держави, що гарантуватиме дотримання прав людини, держави, в якій громадяни зможуть самореалізовуватися на благо своє й на благо спільне.

У Кременчуці роззброїли «приватну армію» Коломойського

Працівники МВС роззброїли приватну армію відомого олігарха, яка нещодавно, за викликом господаря, виізджала на «допомогу» в «Укрнафту» й інші державні підприємства нафтогазового напрямку. Також, ці бійці вже місяць блокують кременчуцьку філію «Укртранснафти». Всього вилучено 196 одиниць нарізноі зброі та 20 одиниць гладкоцівкової зброі, яку незаконно зберігали буцімто мисливську в спеціально облаштованих казармах, де дислокувався цей «батальйон мисливців».

Список російських службовців, яких підозрюють у незаконному переслідуванні Савченко

Адвокат Марк Фейгін оприлюднив імена російських службовців, яким Генеральна прокуратура України пред'явила підозри у зв'язку з незаконним утриманням під вартою української льотчиці Надії Савченко. У документі, який Служба безпеки України направила захистові Савченко, Генеральною прокуратурою України пред'явлені підозри таким громадянам Росії.

Рибачук: Росіянам реально надавали по писку. Їм болить

Втім, окрім дипломатичної реакції, від Росії не слід очікувати більш серйозних дій. Нам, звичайно, хотілося б, аби вона втягнулася в чергову авантюру, і скоріше сконала - це мрія кожного українця. Однак, на мою думку, вони вже нікуди не полізуть. Їм реально надавали по писку. Їм болить. Їм себе шкода.

В'ятрович: Змінюючи Конституцію, по суті пишемо новий спільний договір між нами, українцями

Але коли ми говоримо про рішення, яке визначить майбутнє країни, її громадяни не мають права обмежитися просто довірою обіцянкам, не можуть впасти в розкіш кухонного розчарування у випадку, якщо цю довіру буде змарновано. Ми повинні зробити все від нас залежне, аби обіцяне стало виконаним і мати силу поставити на місце кожного політика, який піде всупереч.

Як по-шахрайськи обходять заборони й далі втелющують українцям російський кінонепотріб

Це дуже загрозливий прецедент, який надалі дозволить нашим колоніяльно-олігархічним телеканалам обходити заборону й утелющувати глядачам російське «незрозуміло що». Вони наполегливо намагаються видати російські фільми за буцімто неросійські або за нібито нефільми. За таких умов комісія мала б проявляти рішучість і принциповість, а не панькатися з телеканалами й дозволяти собою маніпулювати.

Шанувальники дякували «Інтерові» за послідовне пропагування «руского міра». ФОТОРЕПОРТАЖ

Біля офісу каналу «‎Інтер»‬ помічено групу його шанувальників. Вони дякували співробітникам каналу за «рускій дух», за улюблені російські серіали, намагалися обійняти інтерівців та потиснути їм руки. Особливу вдячність у них викликав концерт із Повалій, який так дошкулив «ненависним украм». Інтерівці ніяковіли й намагалися забігти до офісу через чорний хід.

Усе можливо

Та невже цього достатньо, щоби дев'ять із десяти моїх співгромадян раптом повірили, що мільйон людей на київському Майдані одержував зарплатню від Держдепу США? Повірили. Й повірили, що до влади в Києві прийшли справжнісінькі фашисти, хрестоматійні, зі старого кіна про війну. Повірили в злецько понамальовувані істеричні пропагандистські сюжетики про розіп'ятих українськими фашистами на майданах східноукраїнських міст маленьких дітей.

Вільне падіння Лисиці триває: скандальної піаністки позбулися й у KLM

Нідерландська авіаційна компанія KLM вилучила піаністку Валентину Лисицю із розважальної програми польотів. Причина – повідомлення (офіційна скарга) щодо її підтримки проросійських колаборантів. «Через соціальні медії нас сповістили, що Лисиця висловила свою підтримку нападникам на MH-17,» – сказав прес-секретар. «Це огидно. Ми відмовляємося від її музики на всіх наших рейсах».

Шоколадний бум початку дев'яностих: як українські моряки в турків шоколад скуповували

Ціни на шоколад невпинно зростали. В результаті в шоколадні перевезення задіяли все, що трималося на плаву в Чорному морі, - морські трамвайчики, водолазні судна з барокамерами для декомпресії, бурові судна геологічної розвідки з буровими вишками замість щогл, швидкісні катамарани «Голуба стріла», які за 20 годин долітали хвилями до Стамбула, навіть – вітрильні яхти.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини