MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 вересня 2015

2877 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 1 вересня

Чотири уроки вчорашніх трагічних подій – пам'яті Ігоря Дебріна

Світлина Юрія Бутусова

Не було вчора нічого, що би вартувало життя. Але життя того вже нема, і тепер питання, що саме може зробити цю втрату не марною. Що у підсумку? Неприйняття насильства українців проти українців. Кров своїх не проливають, хоч там би що. ... Причина критичної маси провалів у публічній комунікації – в хронічний недооцінці політиками важливості комунікацій, ролі суспільства загалом у тих процесах, що відбуваються. Суспільство змінюється швидше за політиків, і вони стають нездатними відповідати на запити.

Ігор Дебрін

Недобрейвіки готові мститися за власну політичну смерть фізичними смертями й каліцтвами інших

Дмитро Сластіков

Охоронці Верховної Ради продовжують помирати (сьогодні обірвалися життя ще двох поранених учора нацгвардійців – Дмитра Сластікова й Олександра Костини). Найвища міра політичного самолюбства – це готовність помщатись за власну політичну смерть смертями і каліцтвами фізичними. Й ішлося не про зміни до Конституції, а про те, що серед цих 300+150 голосів немає його багатоголосся, ні навіть голосу. Вийшло ж усе, як у касці, – задом наперед, тобто задом на перед: вони мають шанс отримати всі почесті недобрейвіків свого невдалого недомайдану.

Олександр Костина

МВС викликало на допит Тягнибока

У рамках розслідування кримінального провадження відкритого за фактами групового порушення громадського порядку, вчинення масових безладів, спричинення шкоди життю та здоров'ю працівників правоохоронних органів при виконанні ними службових обов'язків та незаконного поводження зі зброєю, сьогодні шляхом надання повісток викликано на допит до Головного слідчого управління МВС близько 30 осіб.

Другий воєнний вересень... Перше вересня в Маріуполі. ФОТОРЕПОРТАЖ

Яким було перше вересня у прифронтовій зоні – в місті Маріуполі? Про це довідаєтеся із фоторепортажу Євгена Сосновського. Автор назвав його так – «Другий воєнний вересень».

Учора біля Верховної Ради мала місце не просто трагедія – Гай

Кинули гранату, не переймаючись тим, у кого вона поцілить. Адже постраждали й цивільні. Якби не нацгвардійці, які стали живим щитом, не обійшлося би без поранених і в юрбі бовдурів зі дрючками. ніхто не думав про мітингувальників, про Україну, про народ – потрібна була кров. ... Цю гранату кинули саме в український народ.

СвітлинаАнтона Геращенка

Про Ігоря Гуменюка, бійця батальйону «Січ», який кинув гранату під Верховною Радою

Ігор Гуменюк

Аваков заявив, що зловмисник, який кинув гранату у бік правоохоронців під ВР, був бійцем батальйону «Січ». «Затриманий Гуменюк Ігор Володимирович, використовував гранату типу РГО, військові скажуть, що це за граната. Одна була при ньому під час затримання, іншу він кинув, зізнався в цьому. Чека від гранати була в нього». Сам зловмисник назвався свободівцем і бійцем батальйону «Січ», що перебуває у відпустці з 3 серпня по 3 вересня.

В Італії українець пожертвував собою, захищаючи людей від грабіжників

Анатолій отримав два смертельні постріли, намагаючись захистити людей, які перебували у магазині. Італійці були вражені мужністю українця. Місцевий випуск однієї з найвпливовіших газет Італії La Repubblica вийшов з матеріалом про трагедію під красномовним заголовком «Герой Анатолій, оплакуючи громадянина». Мерія Кастело ді Чістерна та місцеве відділення карабінерів мають намір представити Анатолія Короля до нагороди посмертно. Крім того, вони надають моральну та матеріальну підтримку родині загиблого.

Анатолій Король. У героя лишилося двоє неповнолітніх дітей: п'ятирічна Анастасія та Ліза, якій ще не виповнилася двох років

Відкритий лист міністрові освіти з нагоди «Дня знань»

Це не свято дітей – вони на ньому мають роль змучених статистів із переходом у каскадери. Це не свято вчителів - вони там щось середнє між акторами й жерцями. Це не свято батьків – їм відкачувать. Це свято чиновників і трохи традиції. Саме тієї традиції, яка совок дрімучий коло хати.

14 ознак того, як Одеса поборола «ватників»

Українська Одеса – коли вдягаєш вишиванку, щоб дещо здивувати незвиклу публіку, а в центрі міста вишиванок більше, ніж у містах на Західній Україні. Українська Одеса – це коли українське без пафосу і показовості. Українська Одеса – це синьо-жовтий у машинах і на балконах. Українська Одеса – коли діти розповідають історії своїх двориків, і люди просто пускають до себе в квартири, щоб показати як живуть одесити.

Перше вересня із письменницями – як у Хотеві початок навчального року відзначали

Була в гостях у першачків села Хотева Київської області. Дякую, що дали пописати крейдою на дошці.) Говорили про літо, ворон, потяги, Одесу, котів. А дехто говорив про війну (двоє діток – із Донецька), і нема на те ради... Школо, бережи дітей. Вони хороші і дуже розумні. Вітаю всіх! Що вам сказати, мені так сподобалося. ... Слухала я її сьогодні, дивилася на інших педагогів, і так мені якось тепло на душі було. Побільше б таких людей, і всій Україні було б тепло.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини