MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 9 вересня 2015

3310 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 9 вересня

Українська авіація запобігла вторгненню російських кораблів

Зважаючи на те, що подібне відбувається в умовах неоголошеної агресії Російської Федерації проти України, а також з метою недопущення перетину морської ділянки державного кордону, в море вийшли чергові сили ВМС ЗС України, цілі ідентифікувала піднята в небо морська авіація. Крім того, підрозділи військ берегової оборони вели спостереження за непроханими гостями засобами розвідки та супроводження артилерійськими системами.

Голова ДФС Роман Насіров не задекларував бізнес дружини. За таке порушення дають два роки позбавлення волі

Згідно із затвердженою формою подачі декларації про доходи, Насіров був зобов'язаний надати інформацію про розмір внесків до статутного капіталу товариства, підприємства або організації – своїх та своєї родини. Однак у декларації Насірова за 2014 рік у розділі про бізнес членів родини стоїть прочерк.

Чому і як Європі слід допомогти Україні

Нині знову загроза наповзає на Європу, і єдиним бар'єром проти хаосу, що рушить зі сходу, є Україна. Україна конче потребує свого Плану Маршалла. Захід має вжити заходів щодо зміцнення України – заради себе, не заради нас. Модернізація України - це ключ до європейської системи безпеки.

Пат для Кремля: РФ не в змозі ні забрати Донбас собі, ні забратися з нього

У формулюваннях донбаської публіки Путін їх зливає. Проблема в тому, що в Росії немає реальних політичних, дипломатичних, економічних ресурсів на те, щоб приєднати ці території. ... Найгірший кошмар Росії – це Україна, якій вдалося побудувати не те що ефективну, але хоча б нормальну економіку та демократичну державу, як це відбулося в країнах Балтії. Якщо таке станеться в Україні, для Кремля це буде катастрофа.

Росія – то країна дурнів. І завше була такою

Світ ніколи не матиме змоги спізнати, що таке дурні, якщо не буде Росії. У цьому полягає священна місія Росії. Спізнавати потрібно не лише найвище, а й найнижче.

Чому вимоги забезпечити переселенцям змогу голосувати на виборах – «корисний ідіотизм»

Чому, ті, хто так переймається голосуванням переселенців, із такою ж наполегливістю не відстоюють права українських військових і добровольців голосувати до місцевих рад на Донеччині та Луганщині. Дехто з військових тут уже більше за переселенців сидить. От пішли б і проголосували. І щось мені підказує, що голосування військових таки здатне було б підірвати всевладдя місцевих навколоригівських феодальчиків.

Netflix покаже документальний фільм про Майдан. ВІДЕО

Фільм уже пройшов відбір щонайменше на три міжнародні кінофестивалі: у Венеції, Телуріді й Торонто. Проект розповідатиме про події 93 днів, протягом яких розвивалася революція на українському Майдані: від розгону студентських протестів до розстрілу людей у центрі Києва.

Newsweek: «Дебіли, б*ядь!» МЗС РФ звинуватило Штати в «міжнародному хамстві»

МЗС РФ закинуло США «міжнародне хамство» за те, що ті попросили Грецію і Болгарію закрити повітряний простір для російських рейсів, що здійснюють польоти до Сирії. Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров зазначив, що Росія ніколи не приховувала того факту, що постачає зброю урядові Башара аль-Асада.

Головний дебіл дипломатії, гуру міжнародного хамства  – справа

Як Бастрикін мимохіть розрядив ситуацію в Україні

Вважаю, що це добре. По-перше, наявність почуття гумору – це, безумовно, ознака психічного здоров'я. По-друге, здатність сміятися, зокрема над своїм супротивником, говорить про те, що у людей немає комплексу меншовартості. Здатність пожартувати над своїм прем'єром, якого ми, безумовно, будемо критикувати за більш важливим звинуваченнями, – це позитивний сигнал.

«Орлиний Арсеній» – чеченські звершення героїчного Яценюка вже оспівані. ВІДЕО

Ігор Гошовський: «А хто це там у нижньому ряду праворуч?)»

Нинішній прем'єр-міністр України, а тоді – студент-третьокурсник Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича буцімто не лише скільки змоги наближав перемогу Чеченської республіки Ічкерії над Росією-агресором безпосередньою участю в бойових діях, ба більше! – пускав кулі в лоби полонених російських загарбників під час тортур і розстрілів, за що навіть одержав нагороду самого Джохара Дудаєва «Честь нації».

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини